Liga 1

Dioszegi nu dă vina doar pe Kovacs pentru decizia eronată din CFR - Sepsi: „Dacă mai există legături între arbitri și club, degeaba facem fotbal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2022

Laszlo Sepsi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre cel mai tensionat moment al duelului cu CFR Cluj, 1-2: faultul lui Malele asupra lui Dumitrescu.

Omul de afaceri consideră că echipa lui putea obține un rezultat pozitiv dacă Cephas Malele era eliminat și spune că Florin Andrei, arbitrul din camera VAR, e principalul vinovat.

Pe cine dă vina Laszlo Sepsi după CFR Cluj - Sepsi

„Am făcut un joc bun. Dacă arbitrii erau atenți și acordau roșu la Malele, poate jocul era altfel. Era o fază foarte importantă. Noi am rămas în 10. Dumitrescu a stat vreo 5 minute pe afară, timp în care am luat gol dintr-o fază fixă.

Mi s-a părut că a fost roșu din prima, nu știu de ce nu a schimbat decizia când a văzut sânge. Nu înțeleg cum cei din camera VAR nu i-au spus arbitrului că e roșu. Consider că cel mai grav a greșit arbitrul VAR. El a avut ocazia să revadă intensitatea loviturii lui Malele. 

Nu se poate considera că Istvan Kovacs este mai bun, iar cel din camera VAR e mai slab și nu are curaj. Nu cred că stă în picioare această teorie. Așa ceva nu trebuie să existe, pentru că ar înseamna că avem degeaba VAR.

Nu vreau să cred că în ziua de azi există o legătură între un arbitru și un club. Se poate întâmpla orice, dar nu vreau să cred. Dacă există așa ceva, degeaba facem fotbal. Încă cred în onestitatea fotbalului românesc”, a spus Dioszegi la ProArena.

Ce reclamă Sepsi după meciul cu CFR Cluj

În minutul 29, Cephas Malele (28 de ani) a avut prim-planul în duelul cu Andres Dumitrescu (21 de ani). În tentativa de a proteja mingea, atacantul „feroviarilor” a dus brațul în spate și l-a lovit violent pe apărător.

Istvan Kovacs a dictat inițial doar fault. După ce a văzut că arcada lui Dumitrescu sângerează, a scos din buzunar cartonașul galben. Florin Andrei și Alexandru Vodă, oficialii din camera VAR, nu au considerat necesar să îi atragă atenția „centralului” și să-l cheme la marginea terenului pentru a revedea faza.

„Îi sparge... Zici că suntem la judo. De ce să-i dea doar «galben» când ai dovada, sângele, la fața locului?! E de «roșu»!  La VAR cine e? Florin Andrei? Vrei ca Florin Andrei să îi spună lui Istvan Kovacs ceva?”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Arcada lui Dumitrescu, după lovitura lui Malele

A fost un arbitraj ori fricos, ori șmecheresc

 - Attila Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi

VIDEO Golul care a decis CFR Cluj - Sepsi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.