Liga 1

Basarab Panduru crede că a depistat de ce a vrut Dică să demisioneze: „În minutul 55 cu UTA are loc acest moment controversat”

Nicolae Dică și Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2022

Basarab Panduru (52 de ani), fost jucător important la Steaua în anii '90, are propria versiune cu privire la tentativa lui Nicolae Dică de a-și da demisia de la FCSB după victoria cu UTA de duminică, 2-1.

Panduru și-a îndreptat atenția către schimbarea efectuată de FCSB în minutul 55 al partidei de duminică. Într-un moment în care vicecampioana conducea pe tabelă și domina clar ostilitățile, Dică l-a scos pe Omrani, un atacant, și l-a introdus pe Răzvan Oaidă, un mijlocaș eminamente defensiv. Fostul fotbalist înaintează teoria conform căreia schimbarea i-ar fi fost dictată lui Dică de către Becali

Până în acest moment, Dică nu a explicat raționamentul acelei schimbări și nu a vorbit nici despre impulsul său de a o părăsi pe FCSB.

Basarab Panduru, despre decizia lui Dică: „De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă?”

„Mă surprinde că şi-a dat demisia şi nu i-a fost [acceptată]. De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă? Înainte de meci, spunea că-şi dă demisia când vrea. 

Ce cred eu... în minutul 55 se face o schimbare controversată, nu pe stilul FCSB-ului. După îl vedem pe Omrani cu gheaţă la picior, iese Omrani, intră Oaidă. E contrar FCSB-ului. Eşti criticat la meciul cu Petrolul şi spune patronul că vrea posesie, vrea mingea

Se face schimbarea asta cu UTA (n.r. - o modificare de ordin defensiv). Se poate de la schimbarea asta? E schimbarea în stilul lui Dică? Se poate să fie de la asta nemulţumirea lui?”, a spus Panduru, la emisiunea „Minutul 91” de la Orange Sport, moderată de jurnalistul GSP Dan Udrea.

Basarab Panduru: „Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva?”

Aprobat de colegii de platou Constantin Zotta şi Florin Răducioiu, care i-au întărit ideea, Panduru și-a continuat teoria: 

E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme. 

Faci schimbarea asta în minutul 55, la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei”, a mai spus Panduru, conform sursei citate. 

Momentul în care Omrani e înlocuit cu Răzvan Oaidă / Captură Orange Sport

Schimbarea asta a fost făcută de frică, nu? Că venea UTA, era periculoasă, dar e contrar fotbalului. FCSB nu făcea schimbările astea în minutul 55. Poate te-ai stăturat de ordine, dar pe asta cu demisia după o victorie nu o făceai niciodată. Dacă a rămas, înseamnă că «bine, mă, nu mai fac nicio schimbare, faci tu».

- Basarab Panduru

Nicolae Dică l-a anunțat pe Becali că vrea să plece de la FCSB după meciul cu UTA

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, este cel care a dezvăluit că Nicolae Dică a vrut să demisioneze de la FCSB după 2-1 cu UTA.

„(n.r- Când a vrut Dică să demisioneze?) După meci. Eu zic să-l întrebați pe Dică care a fost motivul. Eu am discutat, dar nu dau detalii, nu înregistrez convorbirile.

Încă o dată spun. Ai numărul lui? Am avut și noi o discuție azi noapte. Și după aceea a vorbit cu patronul. I-am spus patronului că nu vreau să știu ce s-a întâmplat, vreau să știu doar că rămâne. Și a rămas”, a spus Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report”, moderată la Orange Sport de redactorul-șef adjunct al Gazetei, Dan Udrea.

Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. - FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici. Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a terminat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat 

- Gigi Becali, conform digisport.ro

VIDEO Concluziile lui Narcis Răducan, după victoria roș-albaștrilor cu UTA: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.