Cupa Romaniei

Gică Hagi, ieșire nervoasă în meciul cu Alexandria din Cupă » Toată lumea a înlemnit pe bancă: „Nu aș vrea să fiu acum în vestiar!”

+5 Foto
Gică Hagi, nervos în Alexandria - Farul din Cupă / FOTO: Capturi @Digi Sport 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2022

Gică Hagi (57 de ani), antrenorul Farului, a avut o criză de nervi în minutul 35 al partidei cu CSM Alexandria, din Cupa României, imediat după golul de 1-1 marcat de Mihai Stancu. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. 

  • În celelalte partide din Grupa C se vor întâlni CSC Dumbrăvița - Rapid (18 octombrie, 18:15) și U Cluj - CFR Cluj (20 octombrie, 21:00).

Farul, liderul Ligii 1, pornea mare favorită la debutul în grupa C din Cupa României. Deplasarea pe terenul Alexandriei, fruntașă în Seria ei din al treilea eșalon, i-a scos însă peri albi lui Gică Hagi. 

Gică Hagi, plin de nervi în Alexandria - Farul

În minutul 35, Mihai Stan a egalat la 1 pentru Alexandria dintr-o lovitură liberă excelent executată. „Regele” nu a acceptat asta și a avut o criză de nervi pe banca de rezerve. A certat pe toată lumea, a țipat, a gesticulat virulent, în timp ce toată lumea înlemnise în spatele lui. 

Momentul l-a făcut pe Ion Crăciunescu, prezent în studioul emisiunii „Liga Digi Sport”, să exclame: „Nu aș vrea să fiu acum în vestiar!”.

La reușita de 2-2 a Alexandriei, cea care a stabilit rezultatul final în minutul 86, Hagi a rămas perplex privind gafa portarului Buzbuchi.

VIDEO. Gheorghe Hagi: "Lucrurile sunt grele afară, dar jucătorul român trebuie să înceapă să confirme în străinătate!"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.