Tenis

Absența din circuit o costă » Simona Halep iese din TOP 10 mondial. Cine a depășit-o

Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2022

Simona Halep (31 de ani) a început săptămâna pe locul 9 WTA, dar iese din TOP 10 ca urmare a turneului din Guadalajara (Mexic). În clasamentul LIVE, românca este a 11-a jucătoare a lumii.

În august, Simona Halep și-a îndeplinit obiectivul din acest an, revenirea în TOP 10 mondial. A rezistat până în această săptămână, dar absența de la turneele din finalul de an o costă.

Ca urmare a participării la turneul din Guadalajara, unde intră direct în turul 2, faza „16-imilor”, rusoaica Daria Kasatkina și franțuzoaica Caroline Garcia au depășit-o pe Simona.

Simona Halep a ieșit din TOP 10 WTA

În clasamentul LIVE, Simona Halep, cu 2.661 puncte, este pe locul 11. Kasatkina a urcat pe 10 de pe locul 11, iar Garcia pe 9 de pe locul 10. 

Cel mai probabil, Simona va mai coborî câteva poziții până la finalul săptămânii, în funcție de rezultatele de la turneul mexican, unul de nivel WTA 1000.

Simona Halep și-a încheiat sezonul prematur, în septembrie, după ce a suferit o operație la nas. A fost o perioadă tulbure pentru dubla câștigătoare de Grand Slam, care a divorțat de Toni Iuruc și s-a descris drept „epuizată mental”.

VIDEO » Ion Țiriac îi dă un sfat vital Simonei Halep

>

Mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.