Cupa Romaniei

Acuzații după Dumbrăvița - Rapid: „Explodez, nu mă pot controla! Sincer, cum să jucăm așa?”

Cosmin Stan, antrenorul divizonarei secunde, a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Cristian Moldoveanu. FOTO: Facebook @cscdumbravita

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2022

CSC Dumbrăvița a fost învinsă de Rapid, scor 1-4, în prima rundă a grupei C din Cupa României. Cosmin Stan, antrenorul divizonarei secunde, a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de Cristian Moldoveanu. 

În minutul 50, la scorul de 1-1, Dumbrăvița ar fi trebuit să beneficieze de un penalty evident, la duelul dintre Dussaut și Martinov. Și reușita de 3-1 a giuleștenilor a fost precedată de un fault clar comis de Sefer în atac. Antrenorul divizionarei secunde a răbufnit după meci. 

Cosmin Stan acuză arbitrajul din Dumbrăvița - Rapid

„N-am crezut că o să venim la un meci cu echipă de Liga 1 și o să discutăm despre faze litigioase. Am avut penalty clar! De ce trebuie să se întâmple tot timpul asta, ca echipele mai mari să fie avantajte? Acest arbitru nu are valoare dacă nu a văzut acest penalty. Tot el, acum două săptămâni, dă un penalty în meciul dintre Baia Mare și Dinamo... 

Îmi pare rău că trebuie să discut de arbitraj, nu despre fotbal. La golul 3, fault grosolan la un jucători de-ai noștri. Sincer, cum să jucăm așa? În Liga 3 și Liga 2 nu am avut arbitraje rele. Nu cred că au fost sub nivelul fotbalului până în acest moment. 

Dar la meciul de azi explodez, nu mă pot controla. Nu am venit aici doar ca să bifăm un meci cu Rapidul. Am venit să încercăm să luăm un punct. Vreau să mă opresc, nu vreau să mai discut. Ce rost mai are? 

Am fi preferat să jucăm la noi acasă, la Dumbrăvița, dar știți situația din Timiș. Nu avem niciun stadion cu nocturnă în tot județul”, a spus Cosmin Stan, antrenorul celor de la CSC Dumbrăvița la Orange Sport. 

Alexandru Albu, mijlocașul Rapidului, a recunoscut lovitura de pedeapsă nedictată: „Da, a fost penalty. Ce vreți să spun, să vă mint? A fost penalty!”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.