Cupa Romaniei

Două faze controversate în finalul reprizei la Dinamo - FCU Craiova » Penalty clar nedat și posibil gol nevalidat

Prima repriză a meciului Dinamo - FCU Craiova, din grupa A a Cupei României, s-a încheiat cu două complicate pentru arbitrul Bogdan Dumitrache.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 octombrie 2022

Prima repriză a meciului Dinamo - FCU Craiova, din grupa A a Cupei României, s-a încheiat cu două faze complicate pentru arbitrul Bogdan Dumitrache.

Prima repriză de la Giurgiu a fost una liniștită. Ambele acțiuni controversate s-au înghesuit în minutele de final. Primii care s-au plâns au fost dinamoviștii.

Faze controversate în Dinamo - FCU Craiova

În minutul 44, Vasile Buhăescu a fost găsit singur în careul mic al oltenilor. Lovitura lui de cap a fost scoasă din preajma liniei porții de Andre Duarte. Din unghiurile prezentate este imposibil de tras o concluzie, dacă mingea a intrat sau nu cu toată circumferința în poartă.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

În primul minut al prelungirilor, la un corner executat din banda stângă, FCU Craiova a cerut lovitură de la 11 metri. Quentin Bena l-a tras evident în careu pe același Duarte. Tricoul este serios întins, dar „centralul” Bogdan Dumitrache și asistentul Marius Marchidanu nu au luat nicio măsură. 

În grupele Cupei României, numai partidele în care se înfruntă echipe din Liga 1 vor beneficia de VAR.

FOTO: Bena îl trage evident pe Duarte

Deciziile brigăzii de arbitri au inflamat spiritele și în tribunele arenei din Giurgiu, acolo unde sunt prezenți aproximativ 2.000 de spectatori. Ambele echipe sunt suținute de grupuri gălăgioase. 

Citește și alte știri din Cupa României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.