Cupa Romaniei

Panduru critică jucătorii de la FCU Craiova după meciul cu Dinamo: „Mă așteptam la altceva. Arată că ei sunt problema numărul unu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 octombrie 2022

După Dinamo - FCU Craiova 0-0, Basarab Panduru a analizat situația echipei oltene, aflată la al doilea meci după plecarea lui Marius Croitoru.

Fostul internațional a criticat modul în care s-au prezentat jucătorii olteni, declarând că se aștepta ca aceștia să aibă o altă atitudine.

Concluziile lui Basarab Panduru după Dinamo - FCU Craiova

„A părut că fiecare aleargă cât vrea și face ce vrea. Jucătorii nu se repliază. Se vede că echipa e fără antrenor. Eu mă așteptam la altceva.

 L-ai dat afară pe Croitoru şi rămân jucătorii, da? Că nu poţi da afară 20-25 de jucători. Dar ce e asta? Mă așteptam la o echipă care rupe gazonul, care vrea să câștige. 

Mă așteptam ca jucătorii să arate că nu sunt ei problema. Dar arată că ei sunt problema numărul unu”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Continuăm jocurile foarte slabe, foarte multe greșeli. Pierdem dueluri, greșeli multe personale, greșeli din toate punctele de vedere. E normal să avem probleme cu oricine în condițiile astea. N-ar fi prima dată când intrăm relaxați.  Nu se mai poate! O să discutăm între noi și trebuie să ne revenim. așa nu se mai poate! Nu e neapărat rușinos rezultatul, ci jocul. De mai multe etape! Continuăm în același ritm, nu există reacție

- Vlad Achim, mijlocaș FCU Craiova

VIDEO Paul Răducan, dezamăgit după Dinamo - FCU Craiova 0-0: „Trebuia să câștigăm acest joc!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.