Liga 1

Pițurcă nu vede cu ochi buni viitorul lui Dică la FCSB: „E cu un picior în groapă”

Victor Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 octombrie 2022

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, a vorbit despre situația lui Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB.

După victoria cu UTA din Liga 1, scor 2-1, Nicolae Dică a vrut să demisioneze de la FCSB, potrivit managerului Mihai Stoica. Gigi Becali nu i-a acceptat însă demisia și i-a trasat ca obiectiv câștigarea campionatului.

Victor Pițurcă este însă sigur că dacă FCSB nu ar fi câștigat cu UTA, Gigi Becali l-ar fi dat afară pe Dică.

Victor Pițurcă: „Dică e cu un picior în groapă la FCSB”

„Dică are personalitate, eu îl ştiu. Lui nu i-a convenit ce s-a întâmplat prima dată la FCSB. Ştim cu toţii ce face Gigi Becali, că îi place să facă primul 11, schimbări şi aşa mai departe.

A plecat şi unde a mai fost angajat Dică? A fost cu Mirel la echipa naţională, dar sunt sigur că nu îi convenea această postură. A revenit la FCSB şi acum iar este cu un picior în groapă, să spunem aşa.

„Dacă nu câştiga ultimul meci, îl schimba Gigi. Asta e situaţia antrenorilor tineri”, a spus Victor Pițurcă la podcastul „Tare de Tot”

Dică mi-a spus că vrea să demisioneze. Nu mai contează acum când mi-a spus asta. Dar, eu i-am transmis că nu pleacă de la Steaua (n.r. - FCSB) cu pată în CV. Nu pleci cu pată de aici. Ai voie să-ți dai demisia doar când ești sus. Așa a plecat și Toni Petrea de la Steaua. După ce a terminat pe locul doi. I-am spus să stea, să-și vadă de treabă în continuare și să câștige în campionat

- Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Concluziile lui Narcis Răducan după FCSB - UTA Arad 2-1: „Chiar dacă prinde play-off-ul, e greu ca FCSB să termine pe podium!”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.