Cupa Romaniei

Avertisment pentru FCU Craiova, la GSP Live: „Nu se poate continua așa”

Dinamo - FCU Craiova/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 octombrie 2022

Ionuț Rada, fostul fundaș de la Universitatea Craiova, Steaua sau CFR, a vorbit la GSP Live despre situația de la FCU Craiova.

Echipa lui Adrian Mititelu a rămas fără antrenor după plecarea lui Marius Croitoru, echipa fiind pregătită de cuplul Florin Drăgan - Paul Răducan. După despărțirea de Croitoru, FCU Craiova a pierdut cu Botoșani (0-1) în Liga 1 și a remizat cu Dinamo (0-0) în Cupa României. 

Ionuț Rada avertizează că echipa are nevoie de un antrenor cu experiență pentru a-și îndeplini obiectivul, calificarea în play-off.

Ionuț Rada la GSP Live: „FCU Craiova are nevoie de antrenor, nu se poate continua așa”

>

„FCU Craiova a folosit titularii cu Dinamo pentru a intra în ritm. Știm că Bauza a avut acea accindentare și avea nevoie de minute pentru a intra în ritmul jocului. 

Craiova are nevoie de un antrenor. E clar că dacă îți dorești un obiectiv important, calificarea în play-off, ai nevoie de un staff care să își pună amprenta. Mititelu are nevoie să pună un antrenor, nu se poate continua așa. 

E nevoie de un antrenor cu experiență, cum este la Farul, la CFR, echipe care au rezultate. La Rapid e o excepție, pentru că vine Mutu cu entuziasm. Nu are experiența lui Hagi sau Petrescu. Echipele care își propun obiective importante au antrenori cu experiență”, a declarat Ionuț Rada la GSP Live.

Ionuț Rada, despre Cupa României: „Era nevoie de o schimbare”

Ionuț Rada a vorbit și despre debutul Cupei României și noul format, care include grupe.

Era nevoie de o schimbare. O să dea o altă atenție formatului. Rezultatele de ieri arată că și echipele de Liga 3 sau Liga 2 au șansa să se lupte cu cele de Liga 1. Farul sau FCU Craiova, de exemplu, vor juca mereu cu un alt lot față de meciurile de Liga 1. Știm că FCU se luptă să ajungă în play-off, Farul are un meci important cu Rapid. Cupa e mereu un obiectiv care e e lângă celelalte, campionat și cupe europene.

- Ionuț Rada, la GSP Live

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.