Cupa Romaniei

Rădoi, după debutul cu dreptul din grupele Cupei României: „Ciudat format. Nu vom ști dacă primele echipe din grupă chiar sunt cele mai bune”

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 October 2022

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, a comentat victoria cu Hermannstadt, 2-0, din grupele Cupei României.

„Sunt mulțumit de victorie, este prima partidă după mult timp în care nu primim gol. Am suferit la posesie, dar așa am pregătit meciul, ca Hermannstadt să nu joace foarte multe mingi între linii. Cei de la Sibiu, Farul și noi avem pe statistici cele mai multe mingi jucate între linii. 

Hermannstadt a încercat și în seara asta să facă lucrul ăsta, dar nu a avut foarte multe reușite, din cauza poziționării noastre. Per total, sunt mulțumit de victorie”, a concluzionat Rădoi, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa sibienilor: 

„Hermannstadt este o echipă echilibrată, una dintre cele mai compacte din Liga 1. În zona 1 și 2 construiește foarte bine, iar în zona 3 este una dintre cele mai bune echipe, în momentul în care trebuie să ocupe toate pozițiile”. 

Mirel Rădoi, după Hermannstadt - CSU Craiova: „Sistemul Cupei e puțin ciudat”

Referitor la sistemul Cupei României din acest sezon, care prevede o fază de grupe înainte de sferturi, Rădoi a spus:

„E puțin ciudat, aș fi preferat să jucăm 5 partide, dar dacă așa s-a stabilit, până la urmă acceptăm să jucăm așa. Ca format, e puțin ciudat, prin prisma faptului că jucăm doar 3 meciuri și nu vom ști dacă primele două echipe chiar vor fi cele mai bune din grupă”. 

Clasamentul grupei D din Cupa României

EchipăMeciuriPuncte
1. Universitatea Craiova1
2. Ocna Mureș13
3. FC Argeș00
4. Minaur00
5. Chindia10
6. Hermannstadt10

Mai multe știri din Cupa României Betano: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.