Cupa Romaniei

Gesturile lui Bouhenna și Chindriș l-au lăsat mască pe Panduru: „Vai de capul meu! Uite-l ce față face, se miră”

+25 Foto
FCSB au remizat, scor 2-2, în prima rundă a grupei B din Cupa României. Lui Basarab Panduru a taxat gesturile lui Rachid Bouhenna și Andrei Chindriș, eliminați pentru gesturi ironice la adresa „centraluluI” Adrian Cojocaru.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 octombrie 2022

FCSB au remizat, scor 2-2, în prima rundă a grupei B din Cupa României. Basarab Panduru a taxat gesturile lui Rachid Bouhenna și Andrei Chindriș, eliminați pentru aplauze ironice la adresa „centraluluI” Adrian Cojocaru. 

În minutul 83, Rachid Bouhenna a văzut două cartonașe galbene la aceeași fază, primul pentru o tragere de timp și al doilea pentru că l-a aplaudat ironic pe „central”. Andrei Chindriș, aflat pe banca celor de la UTA, l-a imitat 5 minute mai târziu. Basarab Panduru spune că este prima dată când vede două astfel de faze într-un meci. 

Basarab Panduru, lăsat mască de cartonașele din UTA - FCSB 2-2 

„De mult n-am văzut așa ceva, să fie adunați toți într-un singur loc. Să faci lucrurile astea... Eu chiar nu înțeleg. Mie mi se pare incredibil. 

La Bouhenna a fost primul episod. Ai galben și aplauzi. Ce ai făcut, ce câștigi?!

Uite-l și pe Chindriș ce față face, se miră. Cică ce a făcut... Nu ai făcut nimic. Poenaru te-a ținut să te aibă în campionat și tu aplauzi. Vai de capul meu! Este ceva ce nu am mai văzut”, a fost reacția lui Basarab Panduru la „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Clasamentul grupei B din Cupa României

EchipăMeciuriPuncte / Golaveraj 
1. FC Botoșani13 (1-0) 
2. FCSB11 (2-2)
3. UTA 11 (2-2)
4. CS Mioveni 00
5. Oțelul0
6. Buzău10 (0-1)

Citește și alte știri din Cupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.