Campionate

Ronaldo nu a mai suportat » Ce a făcut după ce a văzut că nu va intra în meciul cu Tottenham

Ronaldo a plecat la vestiare înainte de finalul meciului Manchester United - Tottenham 2-0/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 20 October 2022

Manchester United a câștigat cu Tottenham, scor 2-0, într-un meci din etapa #12 din Premier League.

Cristiano Ronaldo a fost rezervă neutilizată în meciul de pe Old Trafford, iar în minutul 90 a plecat la vestiare, înainte ca arbitrul să fluiere finalul meciului. El jucase titular în etapa precedentă, 0-0 cu Newcastle, dar fost schimbat cu Rashford în minutul 72. 

Împotriva „coțofenelor”, aceasta a fost singura schimbare efectuată de Erik ten Hag.

REZUMAT VIDEO. Manchester United - Tottenham 2-0

Manchester United a început mai bine derby-ul cu Tottenham de pe Old Trafford. Antony, jucătorul adus de la Ajax în această vară, a fost aproape de deschiderea scorului, dar șutul său din afara careului a lovit bara porții lui Lloris. Ar fi fost al 4-lea gol în 4 meciuri de Premier League pentru brazilian.

Rashford, folosit „vârf” a ratat o ocazie uriașă. S-a demarcat în spatele apărării, pasa a venit la timp de la Fred, dar șutul atacantului englez a fost respins de Lloris. 

Tot „diavolii” au continuat să forțeze. Fundașii laterali au realizat o fază superbă, centrare Dalot pentru voleul lui Shaw, dar portarul lui Tottenham a fost din nou la post. Casemiro a fost aproape de primul gol la United, dar „ghiuleaua” sa cu stângul a trecut puțin alături.

Manchester United, două goluri în repriza a doua

Ghinionul din prima repriză s-a transformat în noroc în partea a doua. Fred a a trimis un șut moale din afara careului, dar mingea fost deviată de Ben Davies și l-a păcălit pe Lloris.

Al doilea gol al lui Manchester United a fost o bijuterie marca Bruno Fernandes. Mingea a ajuns cu noroc la portughez, care nu a stat prea mult pe gânduri și a trimis din prima la colțul lung, fără speranțe pentru Lloris.

Rashford a fost din nou aproape de gol pe finalul meciului, dar s-a lovit din nou de zidul francez din poarta lui Tottenham. Manchester United a urcat pe locul 5, cu 19 puncte, unul sub Chelsea, echipa de pe locul 4. Tottenham rămâne pe locul 3, cu 23 de puncte.

Caseta meciului Manchester United - Tottenham 2-0

Clasamentul din Premier League

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.