Cupa Romaniei

Dragomir, după UTA - FCSB: „Arbitrii se cred Dumnezeu pe pământ. Cojocaru a fost mai nervos cu nervii decât jucătorii” + „Steaua e o echipă slabă”

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 octombrie 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat partida dintre UTA și FCSB , scor 2-2, din grupele Cupei României Betano.

Dragomir a fost deranjat de arbitrajul lui Adrian Cojocaru, cel care a arătat 4 cartonașe roșii. Bouhenna, Radunovic și Octavian Popescu au fost eliminați de la FCSB, iar de la UTA a fost eliminat Chindriș, care era pe bancă.

„Cojocaru a pierdut meciul din mână. (...) A fost mai nervos cu nervii decât jucătorii. Arbitrii se cred Dumnezeu pe pământ, frate! Trebuie să fii judecător, frate, n-ai voie să te enervezi. Pe Tavi Popescu l-a dat afară degeaba. Dar așa e la fotbal, mai și greșești”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena. 

Dumitru Dragomir: „Steaua, ca e chipă, e slabă”

Dumitru Dragomir a vorbit și despre FCSB. Fostul șef de la LPF consideră că roș-albaștrii nu formează o echipă, deși „ca individualități sunt cei mai buni din Români”.

„Steaua nu s-a comportat rău cu atâția tineri. Eu, dacă aș fi la Steaua, pe Tavi Popescu nu l-aș scoate deloc și l-aș lăsa să joc doar acolo, în stânga. Antrenorii l-au stricat pe Tavi Popescu, l-au mutat de colo-colo ca să-i facă loc lui Coman. Steaua, ca echipă, e echipă slabă. Ca individualități, sunt cei mai buni din România. 

Din punct de vedere tactic, Octavian Popescu joacă cel mai bine în partea stângă. Este agresiv, driblează. Părerea mea este că o mare greșeală a Stelei e în momentul în care îl scoate pe Tavi Popescu din echipă”, a mai declarat Dragomir, potrivit sursei menționate.

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa VAR: „Este o rușine! Ce caută arbitrii acolo dacă nu au capacitate?”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.