Liga 1

Fotbalistul de la FCSB pe care Gigi Becali pune toți banii: „Am luat țeapă? Vă înșelați! Cu el va începe echipa”

Eduard Radaslavescu, numărul 80, în stânga // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 octombrie 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a vorbit în termeni elogioși despre Eduard Radaslavescu, mijlocașul de 18 ani pe care l-a cumpărat de la Farul cu 850.000 de euro.

Printre jucătorii cumpărați cu bani mulți de FCSB în această vară s-a numărat și Eduard Radaslavescu, unul dintre cei mai promițători jucători crescuți de Academia „Gheorghe Hagi”.

Radaslavescu a început timid la FCSB, fără gol în primele 8 apariții, dar la cea mai recentă partidă, 2-2 cu UTA în Cupa României, a înscris.

Iar astăzi, patronul clubului, Gigi Becali, n-a contenit cu laudele.

Gigi Becali: „Eduard Radaslavescu va fi fotbalist! Îl prefer înaintea lui Musi”

„Îmi place Radaslavescu. Dacă crede cineva că am luat țeapă, se înșală. Îl văd din mișcări că va fi fotbalist. Încă n-are experiență, e copil, n-a jucat mult, dar se vede dorința lui, voința de a pasa, se vede că are viziune de joc, viteză și agresivitate.

Va fi fotbalist, față de Musi, care e adevărat că driblează, face, drege, dar e prea lent. Între Musi și Radaslavescu, îl aleg pe Radaslavescu, deși Musi e de la noi.

Veți vedea cine va fi Radaslavescu la 20 de ani. Va începe echipa cu el, primul pe listă! O să fie jucătorul numărul 1 de la FCSB. E activ, agresiv, se zbate.

La fotbal, dacă n-ai bărbăție, să nu-ți fie frică de minge, ești mort! Unde e mingea, e și Radaslavescu, o iubește! Are bărbăție să o primească. Dacă ți-e frică de minge, că nu știi ce să faci cu ea, degeaba ai talent”, a punctat Becali la Pro Arena.

Radaslavescu versus Musi: aceeași vârstă, aceeași poziție

Radaslavescu este internațional U20, cu trei meciuri și două goluri la lotul național U20.

Alexandru Musi, celălalt jucător menționat de Gigi Becali în discursul său, are 18 ani și evoluează tot ca mijlocaș ofensiv. Promovat din Academia FCSB, Musi a adunat 16 meciuri, un gol și un assist la prima echipă roș-albastră.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.