Tenis

Site-urile ziarelor de sport din întreaga lume o pun pe Simona Halep pe prima pagină

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 octombrie 2022

Simona Halep a anunţat, vineri, în social media, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, Roxdustat. „Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă”, a precizat fostul lider WTA.

Anunțul fostului număr 1 mondial a ajuns pe cele mai importante site-uri de sport din lume! „Simona Halep a fost suspendată după ce a fost depistată pozitiv cu substanțe interzise. Fosta campioană de la Wimbledon a reacționat cu un mesaj emoțional”, au notat jurnaliștii de la The Sun.

„Fostul număr 1 mondial Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj” a scris Reuters. Iar Daily Mail: „Campioana din 2019 la Wimbledon, Simona Halep, a picat testul anti-doping la Roxadustat. Ea a spus că se simte trădată și că va lupta până la sfârșit să-și spele numele”.

Simona Halep, depistată pozitiv. Reacția presei din străinătate

L'Équipe a titrat succint „Halep, suspendată” și a dezvoltat la interior: „Românca a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open. Halep a cerut și proba B, care a confirmat rezultatul primei probe”.

Spaniolii de la Marca au prezentat și ei informația: „Simona Halep, suspendată pentru dopaj. Substanța găsită în sânge este Roxadustat, asimilată categoriei EPO de către Agenția Mondială Antidoping, deoarece îmbunătățește oxigenarea sângelui”.

Iată ce a notat și ESPN: „Fostul număr 1 mondial riscă o suspendare de 4 ani. Halep a scris că va începe o luptă pentru adevăr”. 

Halep, suspendată pentru dopaj: a luat substanțe interzise la US Open”, a titrat și Gazzetta dello Sport.

WOW. Unul dintre cele mai mari cazuri de doping din istoria tenisului!
Jose Morgado, jurnalist

>

Citește mai multe știri despre cazul Simonei Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.