Liga 1

Depresie-n octombrie » FCU Craiova se încurcă și cu Hermannstadt și continuă parcursul horror din ultima lună

FCU Craiova și Hermannstadt se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în cel de-al doilea meci al zilei din Superligă / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 October 2022

FCU Craiova n-a întrerupt seria negativă nici contra lui Hermannstadt (1-1). Oltenii au avut victoria în mână, dar au fost egalați cu 10 minute înainte de final de Daniel Paraschiv, unul dintre remarcații turului din Superligă, ajuns la șapte reușite stagionale.

Prima repriză n-a schimbat aproape nimic din impresia dezamăgitoare lăsată de craioveni în ultimele etape. FCU a „măcinat” în gol, n-a contat în ofensivă și a scăpat ca prin urechile acului la ocazia oaspeților din minutul 16, când Oroian a trimis peste, inexplicabil, dintr-o poziție ideală.

Apostrofați de suporteri, oltenii au mărit turațiile în repriza secundă și au reușit să deschidă scorul în minutul 51, prin Bahassa, care a înscris printr-o execuție acrobatică, la o fază la care apărarea lui Măldărășanu a dormit în ghete. A fost primul gol al francezului în tricoul juveților. 

FCU Craiova se încurcă și cu Hermannstadt și continuă parcursul horror din ultima lună

Oltenii au lăsat impresia că vor reuși să securizeze victoria, însă forcing-ul lui Hermannstadt din final a dat roade: Daniel Paraschiv a egalat în minutul 82, învingându-l pe Popa din interiorul careului, aducând depresia pe un stadion aproape pustiu. 

FCU Craiova obține primul punct după două eșecuri la rând, o palidă consolare pentru alb-albaștri, care la începutul campionatului își propuseseră obiective mult mai îndrăznețe. Cu 16 puncte adunate la finalul turului, oltenii vor avea serios de muncă în a doua parte a sezonului regulat, pe care o vor aborda mai mult ca sigur cu un nou antrenor.

Parcursul lui FCU Craiova din octombrie e dezarmant: două înfrângeri și trei egaluri în campionat și Cupă, un antrenor schimbat, o galerie devenită ostilă și multe, foarte multe, semne de întrebare pentru Adrian Mititelu. 

FINAL. FCU Craiova - Hermannstadt 1-1

Dan Vasilică la „timonă” 

Preparatorul fizic Dan Vasilică, omul de încredere al patronului Adrian Mititelu, a fost cel care oferă indicații la partida cu Hermannstadt. 

La precedentele două meciuri de după plecarea lui Croitoru, cel care a dat indicații a fost „secundul” Florin Drăgan. Paul Răducan, director tehnic, e trecut antrenor doar pe foaia de joc.

100 de meciuri în Liga 1e borna pe care a atins-o George Ganea, titular în garnitura alb-albaștrilor contra lui Hermannstadt

Peluza Sud '97 și-a pierdut răbdarea cu fotbaliștii lui FCU Craiova

Rezultatele slabe din ultimele săptămâni i-au înfuriat pe ultrașii olteni. Aceștia au afișat un banner reprezentativ pentru starea de spirit existentă în prezent la FCU Craiova: „Nu ne meritați!”, scria pe o pânză afișată de suporterii din Peluza Sud '97. Aceștia au preferat să-l înjure pe Adrian Mititelu, încurajările pentru favoriți trecând în plan secund.

FCU Craiova 1948 - Hermannstadt, echipe de start: 

FCU Craiova: R. Popa - Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Sidibe, Bauza, Bahassa - G. Ganea
Rezerve: Mogoșanu, G. Enache, R. Grigore, D. Albu, Van Durmen, Chițu, Iancu, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Paul Răducan

Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruț - Răuță, Biceanu - Balaure, Baba Alhassan, Oroian - D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Antoche, Medina Etienne, S. Mino, I. Năstăsie, P. Petrescu, C. Popescu, Babic, Hora
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Ionuț Coza (Cernica - Ilfov) / Arbitru AVAR: Stelian Slabu (Brașov) / R1: Marian Barbu (Făgăraș) / Observator arbitri: Adrian Vidan (București)

VIDEO Ionuț Rada, la GSP Live: „FCU Craiova are nevoie de antrenor, nu se poate continua așa”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.