Tenis

Atac la Mouratoglou? O fostă mare campioană, după apariția cazului Simona Halep: „Este ușor să fii manipulat și controlat de oamenii care sunt buni la asta”

Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 octombrie 2022

După apariția scandatului de dopaj care o are în centru pe Simona Halep, americanca Pam Shriver (60 de ani), fost număr 3 WTA la simplu și câștigătoare a 21 de Grand Slam-uri la dublu a postat un sfat pentru jucători.

Aceasta le-a transmis sportivilor să fie precauți în momentul în care renunță la oamenii de încredere din jurul lor și apelează la un staff nou, așa cum a fost cazul Simonei Halep.

Pam Shriver, sfat pentru jucători după cazul Simona Halep

Jucători, indiferent de nivelul la care vă aflați, aveți grijă când vă schimbați echipa în totalitate și renunțați la oamenii de încredere și la cei care v-au fost colegi ani la rând. Este ușor să fii manipulat și controlat de oamenii care sunt buni la a manipula și controla”,  a scris Pam Shirver pe Twitter. 

Simona Halep și-a schimbat staff-ul în 2022

La US Open 2022, când a fost depistată pozitiv, Simona Halep era pregătită de Patrick Mouratoglou, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori ai planetei. 

Parteneriatul începuse din luna aprilie iar jucătoarea din România a renunțat treptat la majoritatea colaborărilor cu membrii vechii sale echipe, pe care i-a înlocuit cu angajații academiei lui Mouratoglou. 

De exemplu, Halep a renunțat la parteneriatul cu preparatorul Theo Cercel. Printre alții, Simona a început să lucreze cu Candice Gohier, fizioterapeuta agreată de Mouratoglou.

Simona Halep n-a mai ținut legătura cu ANAD

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Simona nu a mai păstrat legătura în ultimul an cu specialiștii Agenţiei Naţională Anti-Doping, cu care se consulta de obicei înainte de a urma vreun tratament.

Sportiva din România discuta periodic cu reprezentanții ANAD, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat de când Simona, indică sursele ziarului care cunosc bine relația de-a lungul anilor dintre Simona Halep și ANAD. Până anul trecut, Halep se afla într-un contact permanent cu reprezentanții Agenţiei, cu care se consulta prin intermediul unui membru al vechiului staff.

VIDEO Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open!

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.