Liga 1

Chindia 4X4 » Toni Petrea continuă parcursul formidabil: hattrick de senzație Doru Popadiuc!

+24 Foto
Chindia a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în etapa #15 din Liga 1. De când i-a preluat pe târgovișteni, Toni Petrea a câștigat toate cele 4 partide din campionat, având un succes înregistrat și în Cupă.

Articol de Cristi Preda (foto)  —  sâmbătă, 22 octombrie 2022

Chindia a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în etapa #15 din Liga 1. De când i-a preluat pe târgovișteni, Toni Petrea a câștigat toate cele 4 partide din campionat, având un succes și o înfrângere în Cupa României.

Daniel Popa a semnat prima ocazie a partidei, lovind transversala în minutul 12. A urmat golul lui Popadiuc, la care a pasat decisiv același Popa ('14). 

FC Voluntari și-a creat apoi câteva situații de a marca, însă tot Chindia putea înscrie, dacă „centralul” Cătălin Popa ar fi acordat penalty la duelul dintre goalkeeperul ilfovenilor și Căpușă. 

Doru Popadiuc, recital în FC Voluntari - Chindia 0-3

Voluntari putea reintra în meci în debutul reprizei secunde, numai că VAR-ul a întors, pe bună dreptate, un penalty dictat inițial de „central” (detalii, AICI). 

Popadiuc a continuat show-ul. Mai întâi, a dejucat ieșirea la ofsaid a gazdelor, a țâșnit printre apărătorii lui Ciobotariu și a șutat printre picioarele lui Mihai Popa ('68). 

Fostul jucător de la Ceahlăul, Poli Iași sau FCSB și-a desăvârșit prestația cu un gol fabulos, din propria jumătate. L-a văzut ieșit dintre buturi pe Mihai Popa și a izbutit golul sezonului ('83). Este, de asemenea, prima „triplă” din actuala stagiune de Liga 1.

Clasamentul actualizat din Liga 1

FINAL. FC Voluntari – Chindia 0-3

Echipele de start la FC Voluntari – Chindia:

FC Voluntari (3-4-3): M. Popa - Meleke, C. Achim, Armaș (cpt.) - C. Costin, Govea, Tavares, Rața - Damașcan, Nemec, Aliji
Rezerve: J. Fernandez, Vlad, Andreș, Răduț, Droppa, D. Andrei, Merloi, Marcelo, Florea
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Chindia (4-2-3-1): Căbuz - Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu - Akhmatov, Vorobjovas - Șerban, Popadiuc, Neguț (cpt.) - D. Popa
Rezerve: Eșanu, Ioniță, Boldor, Passaglia, Atanase, Grubac, Chamed, Cooper, Cherchez
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Popa Cătălin (Pitești) / A1: Orbuleț Mircea (București), A2: Neacșu-George Florin (Câmpulung Muscel) / Arbitru VAR: Dima Iulian (București), Arbitru AVAR: Stroe Gabriel Sabin (Pitești)

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.