Liga 2

Ovidiu Burcă, declarație stranie după Metaloglobus – Dinamo: „Toți vor să ne smulgă inimile din piept, să le pună pe masă și să le povestească nepoților cum a fost”

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  Saturday, 22 October 2022

Dinamo s-a impus în meciul cu Metaloglobus, 2-1, din etapa a 11-a din Liga 2, iar trupa lui Ovidiu Burcă se apropie de locurile de play-off.

La finalul meciului jucat la Clinceni, Burcă a vorbit și despre modul în care formațiile adverse se motivează atunci când se duelează cu Dinamo.

„Toți vor să ne bată, să ne smulgă inimile din piept și să le pună, duminica, pe masă, și să le povestească nepoților cum a fost”, a spus tehnicianul, după meci, la DigiSport.

VIDEO Ovidiu Burcă, după Dinamo – Metaloglobus 2-1 „Ne apropiem de obiectivul nostru”

Ulterior, antrenorul „câinilor”a vorbit despre seria bună de rezultate pe care formația sa o are în Liga 2 și despre probleme de lot, cauzate de accidentări.

>

„Am avut câteva accidentări pe final de meci. Nu mă pot bucura pe deplin pentru că Antonio Bordușanu e acum la spital. A ajuns la spital cu dureri la genunchi. Pe final aveam doi jucători care sângerau, doctorul nu știa cum să se împartă.

Ne dorim să intrăm în cursa pentru play-off. Ușor, ușor ajungem acolo unde ne-am dorit. Echipa face progrese. 

În primul rând, sunt mulțumit că am recăpătat acest spirit. Cap spart, sânge... Ăsta e spiritul care trebuie să existe la Dinamo. Toate echipele pe care le întâlnim își doresc foarte mult să ne învingă, toată lumea vrea să aibă momentul de glorie cu Dinamo. 

Toți vor să ne bată, să ne smulgă inimile din piept și să le pună, duminica, pe masă, și să le povestească nepoților cum a fost. Noi trebuie să avem o intensitate incredibilă ca să putem echilibra forțele. Sunt fericit că băieții au înțeles asta”, a adăugat tehnicianul.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.