Liga 2

„Speranța e mai vie ca niciodată” » Energizați de ultimele rezultate ale lui Dinamo, liderii DDB fac un anunț important: ce achiziție au făcut

+12 Foto
Reprezentanții proiectului „Doar Dinamo București” sunt în culmea fericirii după ultimele rezultate ale „câinilor” / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 octombrie 2022

Reprezentanții proiectului „Doar Dinamo București” sunt în culmea fericirii după ultimele rezultate ale „câinilor”. Azi, roș-albii au învins-o pe Metaloglobus, 2-1, și au ajuns la cinci meciuri consecutive fără eșec.

Suporterii-acționari ai lui Dinamo au ținut să le transmită un mesaj de susținere fotbaliștilor, dar și tehnicianului Ovidiu Burcă, pe care-l laudă pentru jocul prestat de echipă în ultimele săptămâni. Optimiști, aceștia susțin că șansele la ocuparea unui loc de play-off au crescut considerabil și dezăvăluie care e achiziția pe care au făcut-o recent în interesul clubului. 

DDB a prins curaj după ultimele rezultate ale lui Dinamo: „Speranța că obiectivul va fi atins e mai vie ca niciodată”

„Efortul lor merită susținut! Dinamo a crescut vizibil de la meci la meci, punctele au început să se adune în dreptul alb-roșilor, șansele pentru atingerea obiectivului au crescut considerabil după ultimele etape. Suntem aproape de obiectivul propus, speranța că va fi atins este mai vie ca niciodată după ce în ultimele 4 etape am reușit să obținem 10 puncte, plus parcusul foarte bun din Cupa României. 

Burcă a reușit să demonstreze că are capacitatea de a forma o echipă unită și care prestează un fotbal modern și eficient, băieții ne-au demonstrat că își doresc să joace la Dinamo și să tragă tare pentru această echipă. Suntem pe drumul cel bun și asta se datorează și eforturilor voastre. 

Cu o lună în urmă staff-ul tehnic se lovea de problema monitorizării antrenamentelor, membrii DDB au reacționat și au cumpărat sistemul Catapult, cel mai modern sistem de evaluare și monitorizare al antrenamentelor și jocurilor. Este în continuare nevoie de noi, pentru a reuși să trecem de actualul blocaj financiar și pentru a asigura întregii echipe liniștea necesară pregătirii meciurilor. Haideți să continuăm să luptam alaturi de ei pentru că împreună suntem Dinamo”, se arată în comunicatul emis de DDB

VIDEO Ovidiu Burcă: „Ne apropiem de obiectivul nostru”

>

FOTO / Imagini surprinse în partida Metaloglobus - Dinamo 1-2

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.