Tenis

Fostul antrenor al Simonei Halep a sunat-o după apariția scandalului de dopaj: „Așa am simțit-o”

Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 octombrie 2022

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre situația prin care trece sportiva din Constanța, depistată pozitiv cu Roxadustat, substanța din clasa celebrei EPO. 

Adrian Marcu a dezvăluit că a luat legătura cu Simona Halep după apariția scandalului de dopaj și dezvăluie cum se simte dubla campioană de Grand Slam.

Adrian Marcu, discuție cu Simona Halep: „Am simțit-o puternică”

„Am vorbit puţin cu ea. i-am spus că suntem alături de ea. Eu sunt ferm convins că orice s-a întâmplat nu a fost cu voia ei. Şi acum am simţit-o puternică. Dar, cum a zis şi ea, acesta e un meci pe care nu l-a avut până acum. Va trebui să fie foarte bine sfătuită, pentru a reuşi să câștige şi acest meci.

Orice aş fi putut să aud, dar asta cu dopajul, nu! Simona era foarte, foarte grijulie. În plus, să ne gândim de câți ani e Simona în top și câte controale antidoping a făcut până acum.

O sportivă ca Simona, de valoarea ei, oricum trebuia să spună în fiecare zi unde poate fi găsită la o anumită oră. S-a întâmplat să vină din Australia şi a doua zi, la 6 dimineaţa, să vină cineva care face controlul”, a spus Adrian Marcu, potrivit OrangeSport.

Fostul doctor de la Dinamo, opinie dură despre Simona Halep

Medicul Adrian Motoacă, specializat în medicină sportivă, fost doctor la Dinamo în urmă cu doi ani, o acuză fără dovezi pe Simona Halep de neglijență în scandalul de dopaj care a bulversat sportul românesc. Acesta e convins că vina îi aparține în totalitate fostului lider mondial din WTA și că orice tentativă de disculpare a Simonei e inutilă. Citește opinia lui aici. 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.