Liga 1

Rădoi, despre vestea săptămânii la Craiova: „Nu văd o colaborare directă cu Rotaru”

+36 Foto
UTA - Universitatea Craiova 1-2 | La finalul partidei, Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, a vorbit despre plecarea lui Marian Copilu din cadrul clubului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 octombrie 2022

UTA - Universitatea Craiova 1-2 | La finalul partidei, Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, a vorbit despre plecarea lui Marian Copilu din cadrul clubului. Rădoi simte nevoia unui înlocuitor pentru președintele executiv care a demisionat la începutul săptămânii.

„N-am avut nicio ceartă cu Copilu, nicio discuție în contradictoriu, așa cum s-a scris. E clar că e o pierdere plecarea lui. Va trebui să vină cineva în loc, să fie aproape de echipă, Marcel Popescu, Sorin Cârțu sau altcineva din afară. 

E lung drumul între antrenor și patron. Nu văd o colaborare directă. Nu cred că patronul are timp de toate problemele noastre. E o pierdere pentru toți plecarea lui Marian, avem nevoie de un om care să-l înlocuiască”, a declarat Rădoi.

Mirel Rădoi, după UTA - Universitatea Craiova 1-2: „Eliminarea lui Anton ne-a ajutat”

„Sunt 3 puncte importante, facilitate și de eliminarea lui Paul Anton, care ne-a făcut meciul mai ușor. Trebuia să facem 3-1 mai repede, pentru că la orice minge lungă se putea întâmpla orice... Uneori nu am reușit să ținem linia sus, am avut și câteva momente de panică, trebuia să fim mai lucizi. 

Reușim să întoarcem iar scorul, dar nu știu dacă putem face asta mereu, și nu știu dacă în seara asta reușeam 11 la 11. Adversarul își creează puține ocazii cu noi, dar tot primim gol. E și vina mea, n-am fost în stare să-i capacitez așa cum ar fi trebuit pe băieți în această săptămână”, a mai spus Rădoi.

Echipa era pe 11 când am venit, acum suntem mai sus, dar nu sunt mulțumit, per total. Trebuie să-i înțeleg și pe jucători, nu e ușor să treci în 3 luni prin doi antrenori, două staff-uri, două idei diferite de joc. N-a fost ușor pentru nimeni. Era clar că o să apară și momente negre, nimeni n-are o baghetă magică să câștige toate meciurile. Pot să vă asigur că fac tot ce depinde de mine
Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Cele mai tari imagini din UTA - CSU Craiova 1-2

+36 Foto
UTA - Universitatea Craiova / foto: Alexandra Fechete

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.