Liga 1

Reluarea care a făcut VAR-ul să nu intervină la cel de-al doilea penalty primit de CFR cu U Cluj

U Cluj - CFR Cluj | Campioana României a dus scorul la 2-0 în minutul 61, după un penalty contestat de gazde. Faza a fost însă lămurită de reluările TV.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 octombrie 2022

U Cluj - CFR Cluj 1-2 | Campioana României a făcut 2-0 în minutul 61, după un penalty aprig contestat de gazde. Decizia a părut controversată pe transmisiunea live, nici VAR nu a intervenit. 

Ce s-a întâmplat? La o fază fixă a CFR-ului, Adrian Bălan, atacantul lui U, voia să scoată mingea din careu. Kolinger i-a „furat” balonul, apoi Radu Petrescu a văzut că stoperul campioanei a fost lovit în picior de „nouarul” gazdelor. 

VIDEO. Reluarea care a făcut VAR-ul să nu intervină la cel de-al doilea penalty primit de CFR cu U Cluj

>

Pe reluările oferite pe transmisiunea live, faultul nu a fost evident. „Centralul” Radu Petrescu, aflat extrem de aproape de fază, la doi metri, perpendicular, a dictat însă imediat penalty, stârnind și mai multă rumoare în tabăra lui U Cluj. 

Până la urmă, VAR a validat hotărârea lui Petrescu. Motivul? La o privire mai atentă, pe una dintre reluări se vede cum Kolinger atinge balonul înaintea lui Bălan și pare să fie lovit de atacantul advers în piciorul stâng.

De la 11 metri, Malele a reușit golul 20 în Liga 1, 10 dintre ele venind din penalty.

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.