Campionate

Erik Ten Hag, pus la colț de un jurnalist pentru tratamentul aplicat lui Cristiano Ronaldo: „Unul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, în timp ce celălalt abia a câștigat un meci în afara Olandei”

Cristiano Ronaldo și Erik Ten Hag. FOTO: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  Monday, 24 October 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani), fotbalistul portughez al lui Manchester United, a fost exclus din lotul grupării de pe Old Trafford după ce a refuzat să joace în meciul pe care „diavolii roșii” l-au câștigat în fața celor de la Tottenham Hotspur, scor 2-0, în etapa cu numărul 12 din Premier League. Lusitanul nu a făcut parte din lotul lui United la partida cu Chelsea de sâmbătă seară, scor 1-1. 

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur este apărat de către jurnalistul Piers Morgan (57 de ani), un bun prieten de-ai săi, alături de care a realizat mai multe interviuri. 

Piers Morgan: „A refuzat un contract de 130 de milioane de euro pe sezon pentru a continua la Manchester United”

„Apar din ce în ce mai multe minciuni răspândite în mediul online de conducerea lui Manchester United în legătură cu Cristiano Ronaldo, numai pentru a-i face rău acestuia. Cristiano a avut pe masă un contract de 130 de milioane de euro, pentru a juca în Arabia Saudită timp de un sezon. A refuzat-o însă. 

Ten Hag încearcă să îl învețe pe Ronaldo despre standarde și valori, când el intenționat îl umilește... ce glumă bună. 

Unul este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, pe când celălalt abia poate câștiga un meci în afara Olandei”, a scris Piers Morgan, pe contul personal de Twitter. 

Cristiano Ronaldo, doar 12 meciuri jucate în acest sezon pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo a bifat numai 12 apariții în această stagiune pentru formația din Manchester, în toate competițiile, reușind să marcheze numai două goluri și să dea o pasă de gol. 

Ibericul a punctat o dată în Premier League, în meciul câștigat de Manchester United pe terenul lui Everton, scor 2-1. Al doilea gol marcat de Cristiano Ronaldo a fost în poarta lui Sheriff Tiraspol, în faza grupelor UEFA Europa League. Englezii s-au impus la Chișinău, pe stadionul Zimbru, cu scorul de 2-0. 

VIDEO. REZUMAT. Chelsea-Manchester United 1-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.