Stiri extrasport

„Niciun bărbat nu face pasiuni pentru femei cumsecade” » Iuliana, cea mai sexy prezentatoare din România: „Am fost foarte bună la sprint”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 mai 2022

Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, postează zilnic imagini din viața ei și primește o mulțime inimioare pe Instagram. 

Chiar dacă se trezește dis-de-dimineață, Iuliana e toată un zâmbet și nu ratează momentul să glumească zilnic și să-i facă pe prietenii virtuali să se simtă bine. Nelipsită de pe rețelele de socializare, Iuliana a dovedit că are pasiuni dedicate mai mult bărbaților. „Nimeni n-a făcut pasiuni pentru femei cumsecade. Doar zic!", a postat de curând pe Instagram.  

Iuliana Pepene: „Sunt foarte bună la fugă”

În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3. Pare că am fusul orar inversat, pe Brazilia. Am o meserie decentă. Vin în redacție, la ora 5 mă machiez, ca la 6 să fiu live la Știri. Am avut cea mai frumoasă copilărie. O perioadă superbă. Am crescut la Zărnești. Fără frați, fără surori. Ne jucam goagăle, un fel de golful lui Iohannis, dar un pic altfel. Luam capacii de la sticle, le îndreptam, se chemau beroase. Dădeam cu o bilă de rulment, cu degetul, și le dărâmam. Făceam și chestii cu carbit. Am fost cea mai bună la sprint în liceu, dar părinții nu mă lăsau să particip la competiții. Dar am rămas bună la fugă. 
- Iuliana Pepene la podcastul lui Cătălin Oprișan

Iuliana merge cu motorul, face show cu ATV-ul prin pădure, e îndrăgostită de mașinile puternice, iar de curând s-a întors de la Salonul Auto de la Paris. „Ești cea mai frumoasă prezentatoare din România”, i-a scris un admirator în comentarii. 

De mică mi-au plăcut mașinile. Urmăream cum conduce tatăl meu. În facultate, am devenit bolnavă tot timpul, am tras chiulul de la sport. Trebuia să merg în alte clădiri. 
- Iuliana Pepene

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.