Liga 1

FCSB se impune în stil italian la Sf. Gheorghe și urcă pe loc de play-off! Clasamentul ACUM

+44 Foto
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Raed Krishan (foto), Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 24 octombrie 2022

FCSB a câștigat deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, și urcă pe loc de play-off în Liga 1.

Sepsi o primea pe FCSB cu aura invincibilității din precedentele 6 întâlniri directe. Fanii fotbalului, inclusiv cei 6.850 prezenți pe arena din Sf. Gheorghe, așteptau un spectacol ofensiv. Meciul a fost însă închis, două formații lipsite de idei. Oaspeții au găsit o singură dată ținta în primele 45 de minute.

Tot o dată a șutat pe poartă și trupa lui Bergodi. În minutul 27, Alexandru Tudorie a irosit un penalty pe care tot el îl obținuse, tras în careu de Dawa. Execuția superficială l-a scos din sărite pe finanțatorul Laszlo Dioszegi, „victimă” căzând telefonul mobil din dotare.

FCSB, victorie italiană la Sf. Gheorghe

La pauză a mutat doar Dică, Omrani în locul lui Florinel Coman. Reușita a venit tot de la golgeterul Compagno. În minutul 49, italianul a căzut în careu după un duel cu Denis Ciobotariu, în care cei doi s-au ținut reciproc. Bârsan a considerat că e penalty, Compagno a executat mai bine decât Tudorie, și a adus liniștea. Gazdele au contestat decizia, Cornel Cernea, antrenorul portarilor, fiind eliminat.

>

Sepsi a continuat haotic și n-a avut nicio idee în căutarea golului. A exagerat cu centrările, toate greșite. Singurele șanse reale au venit în minutul 70, când Rondon a șutat din unghi, dar a fost blocată de Târnovanu, și în minutul 89, când Ninaj a trimis cu capul puțin pe lângă poartă.

Cele 6 minute de prelungire au fost tensionate. Omrani a cerut schimbare, fiind accidentat, Crețu și Dică au fost avertizați pentru proteste, dar FCSB a rezistat!

Clasamentul ACUM în Liga 1: FCSB, pe loc de play-off

FCSB ajunge la 4 victorii consecutive în SuperLigă și urcă pe loc de play-off. Sepsi, cu două meciuri în plus jucate, are un punct mai puțin și ocupă poziția a 8-a.

FINAL » Sepsi - FCSB 0-1

  • A marcat: A. Compagno 51 (pen.)
  • Click AICI pentru live + statistici
  • În minutul 23, Dawa l-a tras în careu pe Tudorie. După consultarea VAR, Marcel Bârsan a dictat lovitură de la 11 metri. Târnovanu a blocat execuția lui Tudorie.

Sepsi - FCSB, echipele de start

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, C. Matei, M. Ștefănescu - R. Varga, Al. Tudorie 
Rezerve: Began - R. Ispas, M. Tamas, J. Rodriguez, I. Gheorghe, Bărbuț, Achahbar, Rondon, Safranko 
Antrenor: Cristiano Bergodi 

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Ad. Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: An. Vlad - Haruț, Miculescu, Dumiter, Omrani, R. Boboc, Nikolov, Oaidă, Radaslavescu 
Antrenor: Nicolae Dică

Stadion: Sepsi Arena 
Arbitru: Marcel Bârsan / Asistenți: Vladimir Urzică, Adrian Vornicu 
Arbitrii VAR: Ovidiu Hațegan, Daniel Mitruți

Gabi Tamaș, prezent la Sepsi - FCSB

Gabriel Tamaș, fundaș liber de contract după despărțirea de Petrolul, a fost surprins în tribune la Sepsi - FCSB. A purtat o șapcă verde, culoare a clubului covăsnean.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

VIDEO Imagini de la Sf. Gheorghe: interes major pentru partidă

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.