Liga 1

Au apărut imaginile! Ce i-a zis Hagi lui Adrian Mutu la finalul meciului cu Rapid, când a plecat val-vârtej

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 October 2022

După Rapid - Farul 1-1, Gică Hagi, antrenorul constănțenilor, a avut o reacție surprinzătoare față de Adrian Mutu, tehnicianul giuleștenilor.

La finalul meciului, camerele TV au stat pe cei doi tehnicieni, care s-au salutat și s-au îmbrățișat. Dar, imediat, Hagi a părut că-i reproșează ceva lui Mutu și nu a zăbovit la discuții cu cel căruia i-a fost naș la prima căsătorie. Mutu s-a întors zâmbind, dar nimeni nu a reușit să afle ce i-a spus Hagi. 

Gică Hagi, nervos la întâlnirea cu Adi Mutu: „Trebuia să fie 3-0”

În imaginile publicate azi pe contul de Youtube al clubului Rapid se aude ce i-a transmis „Regele” lui Mutu.

„În prima repriză, trebuia să fie 3-0! 3-0 în prima repriză” a țipat Hagi, în timp ce se îndrepta către tunelul care duce la vestiare.

De partea cealaltă, Mutu nu a zis nimic și doar a zâmbit stingher și s-a îndreptat spre mijlocul terenului.

>
  • sursa video: youtube @FCRapid1923

Gică Hagi, după Rapid - Farul: „În prima parte putea să fie 3-0 pentru noi”

La interviul de la finalul meciului, Hagi a repetat acea idee: că Farul a dominat clar prima repriză. 

„Prima parte a fost echilibrată. Rapidul a dominat repriza a doua, îi felicit. Noi n-am mai avut prospețime, n-am fost cum trebuie, n-am creat presiune, n-am recuperat, am fost statici, n-am avut dinamică. 

Au fost și niște faulturi la care arbitrii puteau să fie mai atenți.  În prima parte putea să fie 3-0 pentru noi, am avut ocazii foarte clare. După, meritele sunt ale Rapidului. Pentru noi e un punct obținut, am jucat în deplasare contra unei echipe foarte bune. Am făcut un meci frumos, cei care au venit la stadion s-au bucurat de fotbal. Ritmul și intensitatea au fost foarte ridicate”, a declarat Hagi la Orange Sport.

Victor Angelescu, replică pentru Gică Hagi

Sâmbătă, la o zi după meci, Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii Rapidului, i-a dat o replică acidă lui Hagi.

„Păi, nu știu dacă a avut 3 ocazii ca să dea 3-0. Farul a mai avut o singură ocazie, prin Louis Munteanu. Nu poate spune asta când noi am dat bară în minutul 1 și am avut ocazii în minutele 2 și 14. 

Nu cred că Farul a ieșit din propria jumătate în primele 20 de minute. Nu știu dacă ați văzut vreodată Farul să nu poată juca, nu a legat 5 pase. Juca doar pe contraatac. Noi am jucat mai bine. Rezultatul e nedrept. 

Eu zic că noi am jucat mai bine și îmi pare rău că nu am câștigat. Din punctul meu de vedere, rezultatul e mincinos. E clar. Poate sunt subiectiv, dar noi am jucat mult mai bine, având în vedere numărul ocaziilor. 

În repriza a doua, puteam da 3-4 goluri, iar cei de la Farul nu știu dacă au trecut de două ori de mijlocul terenului”, a spus Victor Angelescu la ProArena.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.