Liga 1

Andrei Miron, prezentat oficial în Liga 1: „Am ajuns la un club de tradiție”

Andrei Miron // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 octombrie 2022

Fundașul central Andrei Miron (28 de ani) a fost prezentat oficial de U Cluj, după ce și-a reziliat contractul cu echipa israeliană Hapoel Haifa.

Sunt fericit că am semnat cu U Cluj. Am ajuns la un club de tradiție, foarte iubit, cu un stadion frumos și suporteri mulți. Aștept să îmi pot ajuta colegii cât mai repede. Cred că obiectivul principal pentru acest sezon este să rămânem în prima ligă și clasarea pe un loc cât mai sigur”, a declarat Miron pentru fcucluj.ro.

Andrei Miron a semnat cu U Cluj, dar poate juca abia în 2023

Apărătorul a plecat în vară de la FCSB la Hapoel Haifa, dar la finalul lunii septembrie și-a reziliat contractul.

„Andrei Miron a cerut să revină în România, pentru a fi alături de soția lui însărcinată. Îi mulțumim lui Andrei și îi dorim mult succes pe viitor!”, a comunicat Hapoel Haifa pe Facebook. 

Totuși, Miron va avea drept de joc abia din ianuarie 2023, el devenind liber de contract după finalizarea perioadei de transferuri.

În Israel, Miron a bifat 9 partide. Crescut la Oțelul Galați, fundașul a mai jucat la FC Botoșani și FCSB, de la care a plecat gratis în vară.

În acest moment, U Cluj, aflată pe locul 15 în Liga 1, îi are ca fundași centrali pe Andrei Pițian, Florin Ilie și Krystian Nowak.

700.000 de euroe cota lui Miron, potrivit transfermarkt

VIDEO. Dan Petrescu, laude pentru Eugen Neagoe: „Am vrut să îl iau în staff”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.