Liga 1

Posibilul înlocuitor al lui Dîncu în fruntea MApN a decretat: „FCSB este Steaua adevărată” » Gigi Becali, nerăbdător: „Am văzut că e bărbat. Acum să se țină de cuvânt!”

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 October 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, speră ca echipa lui să fie acceptată pe stadionul din Ghencea în mandatul noului ministru al Apărării. Printre cei luați în calcul la funcție se numără Mihai Tudose, politician care a opinat la jumătatea lunii septembrie că „Steaua adevărată este FCSB”.

Vasile Dîncu a demisionat luni din funcția de ministru al Apărării. Conform Hotnews, printre posibilii înlocuitori ai lui Dîncu se numără și Mihai Tudose, fost premier și actual europarlamentar de pe listele PSD.

Tudose a declarat de curând că „Steaua adevărată este FCSB”, ceea ce îi oferă speranțe lui Gigi Becali că echipa sa va fi primită într-un final pe stadionul din Ghencea. În mandatul lui Vasile Dîncu, FCSB a avut interzis în Ghencea.

Gigi Becali, despre posibililul înlocuitor al lui Vasile Dîncu: „Uite, cineva cu inteligență!”

„Păi vezi cum face Dumnezeu? Uite, un ministru care are inteligență. Vine acum un ministru și le zice: «La revedere, terminați cu prostiile! Ce ați făcut, mă, cu echipa asta?» «O gaură de 15 milioane în bugetul Ministerului». «Păi bă, sunteți nebuni? Nu mai putem așa!».

În România trebuie să ne batem joc de oameni, pe stadionul ăla trebuie să se joace în Divizia B, cu 1.000 de oameni. Dar poate vine un om deștept, cum e Tudose ăsta”, a afirmat Becali la Pro Arena după ce i-au fost prezentate declarațiile lui Mihai Tudose.

Gigi Becali speră ca FCSB să fie primită în Ghencea

Ulterior, patronul FCSB a întrebat de când datează declarațiile lui Tudose. I s-a răspuns că e vorba despre septembrie 2022, ceea ce i-a dat curaj:

„Înseamnă că e bine. Tare mi-era frică că a spus astea mai demult. Acum poate vine și nu se ține de cuvânt, că n-au bărbăție. Ăsta am văzut că e bărbat, are curaj să spună.

Dar știți care e treaba? După ce vin în funcție, n-au curaj să pună în aplicare ceea ce-au gândit. Hai să-l vedem pe ăsta. Să se țină de cuvânt! Dă-mi declarația și merg să i-o arăt”.

Puneți presiune pe Tudose ăsta! L-am văzut la televizor, deștept și filosof este. Dar poate rămâne doar filosof și nu face nimic. Îl strigăm «filosofule, filosofule».

- Gigi Becali

Ce a declarat Mihai Tudose despre FCSB și stadionul din Ghencea: 

Mihai Tudose // sursă foto: Facebook

Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo. Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion. 

- La Prima TV, citat de Hotnews

Mai multe despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.