Conference League

Strategia lui Becali „l-a băgat în ceață” pe Victor Pițurcă: „Ce înseamnă asta? Cum adică?”

Victor Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 octombrie 2022

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, a criticat strategia abordată de FCSB în grupele Conference League.

  • Anderlecht - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Roș-albaștrii au jucat cu rezervele în meciul cu Silkeborg din etapa a 3-a grupelor, atunci când au pierdut cu 0-5. FCSB a schimbat strategia la retur, dar echipa lui Nicolae Dică a pierdut cu același scor pe Arena Națională.

Victor Pițurcă critică strategia celor de la FCSB 

„Eu cred că, într-o competiție europeană, trebuie să joci cu cea mai bună echipă. Și pe mine mă miră asta, că odihnim jucătorii. Ce înseamnă asta? Cum adică?

Să îi odihnim ca să câștigăm un campionat? Păi nu, eu cred că jucătorii, cu cât au meciuri mai multe, cu atât sunt mai în formă și au relații mai bune de joc. Când ții anumiți titulari să nu joace în cupele europene, într-un campionat slab, nu văd sensul. Dar e problema lor, ei știu.

Și trebuie să te gândești la suporteri, la cei care vin în tribună. Ei vin să vadă FCSB cu echipa cea mai bună. Să ții tu teoria asta, că nu ne interesează cupele europene?! Trebuie să te intereseze”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Pițurcă: „Anderlecht e destul de modestă”

Victor Pițurcă a vorbit și despre următorea adevrsară a roș-albaștrilor, Anderlecht. Belgienii și-au demis antrenorul după ultima etapă de campionat, pe Felice Mazzu.

„Teoretic, mai sunt șanse de calificare, dar cu o echipă care nu-ți spune nimic. Eu cred că asta spune totul. E dificil, cu toate că Anderlecht e destul de modestă și i-am văzut și ca joc. FCSB, la București, a jucat de la egal la egal cu ei.

Nu știu ce își doresc cei de la Anderlecht. Nu știu care e interesul”, a mai spus Victor Pițurcă.

Dumitru Dragomir despre situația celor de la FCSB: „Greșește Becali, dar e jucăria lui, are tot dreptul”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.