Conference League

Remarcatul lui Mihai Stoica, incert pentru meciul Anderlecht - FCSB

Mihai Stoica/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 October 2022

Vești proaste pentru Anderlecht înainte de meciul cu FCSB, din grupele Conference League. Zeno Debast (19 ani), fundașul central belgian, este accidentat și a devenit incert pentru meciul cu echipa lui Nicolae Dică.

  • Anderlecht - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Debast a suferit o accidentare la meciul dintre Anderlecht și Standard, întrerupt la scorul de 3-1 pentru echipa lui Denis Drăguș.

Debast, incert pentru meciul Anderlecht - FCSB

Debast, jucătorul de la Anderlecht remarcat de Mihai Stoica, a suferit o accidentare la gleznă în meciul de campionat cu Standard, potrivit Anderlecht Online. El a fost schimbat la pauză.

Potrivit informațiilor din Belgia, accidentarea lui Debast nu este gravă, dar fundașul central este incert pentru partida de joi. În meciul din tur, stoperul a fost integralist.

Mihai Stoica, impresionat de Debast: „Va fi un mare jucător”

„Fac și eu ca Mitică Corleone: ascultați la mine ce vă spun: Debast va fi un mare jucător! Pe modelul Dendoncker sau Tielemans. Oamenii chiar scot fotbaliști, belgienii chiar sunt buni fotbaliști”, spunea MM Stoica la Orange Sport, după FCSB - Anderlecht 0-0, în tur.

Debast are și două meciuri pentru naționala Belgiei, pentru care a debutat în septembrie 2022. A fost integralist în meciurile cu Olanda, scor 0-1, și Țara Galilor, scor 2-1.

Zeno Debast/ foto Imago Images

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.