Stiri extrasport

„Victime în serie” » Iubitul celebrei Diletta Leotta are o listă impresionantă de cuceriri

Articol de David Marinescu  —  luni, 08 ianuarie 2024

Fostul portar de la Liverpool, Loris Karius, este într-o relație cu celebra jurnalistă italiană Diletta Leotta, cu care are și un copil. 

Karius, celebru fiindcă a comis doi greșeli majore într-o înfrângere în finala Ligii Campionilor 2018 cu Real Madrid, evoluează pentru Newcastle United, acolo unde a jucat un singur meci, finala Cupei Ligii, pierdută cu Manchester United.  

The Sun a făcut un scurt istoric al relațiilor amoroase cu care Karius se laudă. Ultima dintre ele este Janine Wiggert, o blondă superbă cu care a ieșit pe vremea când a evoluat pentru Hertha Berlin. Mamă a doi copii, Janine a avut o relație care devenise serioasă cu portarul, dar lucrurile s-au complicat, iar Karius a „aterizat” în brațele Dilettei. 

Un alt nume ar fi prezentatoarea și actrița TV germană Sophia Thomalla, în vârstă de 33 de ani. A fost într-o dragoste de doi ani cu Karius, dar acum se întâlnește cu starul tenisului Alexander Zverev. Vezi întreaga lista de femei superbe în galeria foto de mai jos! 

  • Celebra jurnalistă italiană Diletta Leotta (31 de ani) ar fi într-o relație cu Loris Karius (29), fostul portar al lui Liverpool, în prezent legitimat la Newcastle.
  • Revista mondenă Gente, citată de tabloidul britanic The Sun, a scris despre legătura dintre cei doi: „Se urmăresc reciproc pe Instagram de câteva săptămâni. Se pare că există un fel de legătură între ei”.

+36 Foto
Diletta Leotta
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.