Liga 1

Salarii înghețate și ultimatum pentru antrenorul din Liga 1: „Target de puncte pentru următoarele 3 etape”

Ilie Poenaru (45 de ani) a primit un ultimatum din partea conducerii clubului UTA. Salariile jucătorilor sunt „înghețate” până la revenirea între primele 8 formații din Liga 1. / FOTO: Imago

Articol de Bogdan Cioara (Arad)  —  Tuesday, 25 October 2022

Ilie Poenaru (45 de ani) a primit un ultimatum din partea conducerii clubului UTA. Salariile jucătorilor sunt „înghețate” până la revenirea între primele 8 formații din Liga 1. 

UTA a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în campionat și a căzut până pe locul 13. Conducerea clubului vrea ca echipa să revină în top 8 până la pauza provocată de Campionatul Mondial din Qatar. În caz contrar, postul lui Ilie Poenaru este în pericol. 

Ultimatum pentru Ilie Poenaru

„Acum, la finalul turului Superligii de fotbal, trebuie să recunoaștem că UTA se află într-o situație neplăcută și neașteptată ca și poziție în clasament. Ca urmare a acestui fapt, am decis blocarea salariilor ce ar fi trebuit încasate astăzi până când echipa revine în obiectiv, adică locurile 1-8. 

Totodată, staffului tehnic i s-a impus un target de puncte pentru următoarele trei etape”, ar fi transmis oficialii clubului arădean, potrivit .

Campionatul Mondial din Qatar debutează pe 20 noiembrie. Până în acel moment, UTA va mai disputa 3 meciuri, acasă cu FC Argeș, în deplasare cu Petrolul și acasă cu FC Voluntari.

VIDEO Ilie Poenaru, despre atitudinea juniorilor din România: „Te rogi de ei să se antreneze”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.