Liga 2

Dinamo nu mai are acordul pentru a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri » O altă echipă a primit acceptul familiei

Pe tricoul, între logo-ul sponsorului tehnic și emblema clubului, Dinamo are chipul lui Hîldan // FOTO: Facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2022

Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, spune că Dinamo joacă în Liga 2 cu chipul fostului mijlocaș pe tricouri, deși nu are acordul familiei pentru a-l folosi. În schimb, un accept oficial în acest sens a primit Nicolae Badea, pentru echipa de Liga a 4-a ACS FC Dinamo. 

În acest sezon, FC Dinamo, echipa din Liga 2 și ACS FC Dinamo, clubul din Liga 4, au imprimate pe tricourile de joc chipul lui Cătălin Hîldan, dar potrivit lui Cristi Hîldan, doar echipa lui Nicolae Badea a primit acordul familiei.

FC Dinamo, fără acordul familiei pentru a folosi chipul lui Cătălin Hîldan

„Nicolae Badea a fost printre puținii care au rămas alături de familia mea. Da, i-am acordat dreptul pentru ca echipa din Liga a 4-a să folosească însemnele cu chipul fratelui meu. În ceea ce privește echipa din Liga 2, nu. 

Este și o frustrare, însă lucrurile astea se pot rezolva printr-un dialog. Deocamdată nu a existat acest dialog. Singura dată când am vorbit pe problema asta a fost în 2013 sau 2014, cu domnul Negoiță. De atunci nu s-a mai discutat”, a spus Cristi Hîldan, pentru Playsport.

După decesul tatălui meu, am făcut un pas în spate. Nu am mai fost legat cu absolut nimic de FC Dinamo București, dar absolut nimic 

- Cristi Hîldan

Dinamo reacționează

Vlad Iacob, administratorul special al „câinior”, a reacționat după anunțul lui Cristi Hîldan.

„Cătălin Hîldan este o emblemă pentru mine și pentru toți dinamoviștii. O să încerc să iau legătura cu familia. O să mă interesez și sper că o să reușim să rezolvăm acest aspect”, a spus Vlad Iacob pentru sursa citată.

VIDEO: Concluziile lui Ovidiu Burcă după Metaloglobus - Dinamo 1-2

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.