Liga 1

Postul lui Cristiano Bergodi, în pericol? Poziția oficială a clubului Sepsi Sf. Gheorghe: „Nu știm ce nu merge”

Cristiano Bergodi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2022

Attila Hadnagy (42 de ani), directorul general al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a explicat, astăzi, în direct la GSP Live, care e poziția clubului covăsnean în legătură cu antrenorul Cristiano Bergodi (58). 

  • Sepsi Sf. Gheorghe a ajuns la 3 eșecuri la rând în campionat și ocupă poziția a opta în clasament.
  • Șapte contracte au fost rupte deja în actualul sezon de SuperLigă, printre antrenorii care au plecat sau au fost demiși numărându-se Anton Petrea (FCSB), Laszlo Balint (CSU Craiova), Alexandru Pelici (CS Mioveni), Erik Lincar (U Cluj), Adrian Mihalcea (Chindia Târgoviște), Marius Croitoru (FCU Craiova 1948) și Andrei Prepeliță (FC Argeș).

Attila Hadnagy a declarat că nu s-a pus în niciun moment problema demiterii lui Cristiano Bergodi, chiar dacă rezultatele obținute în ultima vreme au fost sub așteptările clubului. 

VIDEO. Postul lui Cristiano Bergodi, în pericol? Ce spune Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi

>

„Pe antrenori îi țin în funcție rezultatele. Nu s-a pus în niciun moment problema demiterii lui Cristiano Bergodi. În ultima vreme, rezultatele nu au fost unele bune, dar ușor-ușor trebuie să apară. Noi avem obiectiv accederea în play-off. 

Eu zic că putem mai mult, avem o echipă bună. Nu știu ce nu merge. Nu am făcut un joc strălucit cu FCSB, dar am dominat o echipă ce se bate la câștigarea campionatului”, a declarat Attila Hadnagy. 

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.