Liga 1

Căutat de Mititelu, Gâlcă îi transmite: „Lider e antrenorul, nu patronul” » Unde s-au oprit negocierile cu FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 October 2022

Costel Gâlcă (50 de ani) a răspuns după ce Adrian Mititelu a spus că acesta s-a propus la FCU Craiova.

Mititelu caută antrenor, iar în această dimineață a declarat că l-a luat în calcul pe fostul antrenor de la FCSB și că au avut unele discuții prin intermediari. Patronul lui FCU Craiova s-a plâns că „Gâlcă a pus condiții dure”.

Costel Gâlcă, replică pentru Adrian Mititelu

Acum, antrenorul care e liber din februarie, admite că a discutat cu FCU Craiova, dar că cele două părți nu s-au înțeles asupra clauzelor de reziliere.

„Am transmis condițiile mele principale, la modul general. Nu am intrat sub nicio formă în discuții legate de cifre, de perioade. Am spus ce mi-aș dori, ce m-aș gândi să lucrez și cum aș vrea să procedăm pentru a securiza munca staff-ului tehnic.

 E important să ai asigurată o stabilitate și o siguranță pentru a construi performanța. Ne-am oprit undeva la nivelul clauzelor de reziliere”, a spus Gâlcă pentru Playsport.

Gâlcă a avut și un mesaj cu dedicație pentru Adrian Mititelu, despre situația de la FCU Craiova: „Liderul și cel care conduce vestiarul e antrenorul. Sigur, patronul are dreptul la păreri, la comentarii, dar cine transmite mesajele cele mai importante e tehnicianul”.

Din punctul meu de vedere, FC Argeș e o variantă exclusă și acum. Am mai spus-o, e acolo munca lui Prepeliță, care mi-a fost și jucător, nu doresc să merg la Pitești, chiar dacă e înlăturat din funcție. N-am cum să mă pronunț despre motivele demiterii lui, nu știi niciodată ce se întâmplă în spatele ușilor 

- Costel Gâlcă, despre interesul lui FC Argeș

VIDEO Anghel Iordănescu, prezent la deschiderea Muzeului Fotbalului din București: „Mă bucur că a contribuit și Gică Popescu”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.