Liga 1

A venit răspunsul lui Gâlcă, după ce Gigi Becali a încercat să-l facă de râs: „Frustrat! Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2022

Costel Gâlcă (50 de ani), ultimul antrenor care a câștigat titlul pentru FCSB, a avut o replică pentru Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Recent, omul de afaceri a vorbit despre sezonul 2014-2015, în care Gâlcă a pregătit-o pe FCSB, și l-a atacat pe tehnicianul care a adus 3 trofee echipei, afirmând că îi făcea schimbările din pușcărie.

Costel Gâlcă, replică pentru Gigi Becali

Acum, tehnicianul i-a dat replica lui Gigi Becali.

„Am citit că și-a adus din nou aminte de anii aceia, că a intervenit el la mine. Am obosit să tot comentez periodic ce spun alții. Poate Gigi a uitat. Am vorbit doar de câteva ori la telefon. El a tot încercat să mă dea afară atunci. Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul. Dar i-am explicat de fiecare dată că la mijloc e un contract.

Eu îi înțeleg frustrarea, dar, așa cum e vorba de banii lui, în egală măsură era în calcul și munca mea. Sigur, investește foarte mult, nu e nimic de comentat aici. Dar poți să bagi degeaba sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă pe care să o respecți”, a spus Costel Gâlcă pentru Playsport.

Gigi Becali: „Nu făcea nimic nici Gâlcă! Sunam eu din pușcărie!"

Pe 15 octombrie, Gigi Becali l-a atacat pe antrenor.

„Nu făcea nimic Gâlcă, făceam tot numai eu! Dădeam telefoane din pușcărie. O dată nu am putut să dau telefon și nu ne-am calificat... Iar la meciul de la Iași, din ultima etapă, stabiliserăm ceva noi și nu a făcut. Atunci i-a expirat contractul și la revedere!”, a spus Becali în emisiunea „Liga DigiSport

VIDEO Dumitru Dragomir: „Greșește Becali, dar e jucăria lui, are tot dreptul”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.