Liga 1

Prepeliță nu înțelege de ce a fost dat afară: „Am fost un fraier! Vor să treacă la următorul nivel?! Care ar fi acela?”

Andrei Prepeliță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 octombrie 2022

Andrei Prepeliță a vorbit în premieră după ce a fost dat afară de FC Argeș. În locul său a fost angajat Marius Croitoru.

Fostul tehnician al piteștenilor a comentat declarațiile lui Cristian Gentea, primarul orașului Pitești, care anunțase că cei din Consiliul Director își doresc să ducă echipa la un alt nivel.

Andrei Prepeliță: „Am fost un fraier că n-am plecat în țările arabe”

„Ce a rămas în urma mea sunt 125 de puncte într-un an și 6 luni, am calculat. E foarte bine, ne-au adus clasarea în play-off. Publicul trebuia să strige în funcție de rezultate, nu cred că am avut rezultate așa rele.

Am auzit că vor să facă pasă următor. Care ar fi? Anul trecut am ajuns în play-off și în semifinale în Cupa României. Acum ar fi finala Cupei și cupele europene.  Înseamnă că se vrea altceva, dacă eu nu am fost bun cu play-off și semifinală de cupă. 

Am avut o ofertă din țările arabe în vară și nu am acceptat. Am fost fraier”, a declarat Andrei Prepeliță la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Andrei Prepeliță: „Îmi asum transferurile”

Prepeliță a vorbit și despre comunicatul emis de FC Argeș, în care a fost învinuit pentru transferurile realizate în vară.

„Îmi asum transferurile. Nu beneficiam de o organizare la nivel de scouting ca la alte cluburi. Când au terminat 15 jucători contractul, eu le-am spus consecințele. Trebuia să găsim alții în loc, liberi de contract. 

Ne-am învârtit în jur de 6-7 mii de euro salariu per jucător. Înaintea perioadei de transferuri, mi s-a spus să mă încadrez în bugetul celor care au plecat”, a declarat Prepeliță, potrivit sursei menționate.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.