Liga Campionilor

Diego Simeone, cu moralul la pământ după eliminarea dramatică a lui Atletico Madrid din Champions League: „Va fi greu să ajungem și în Europa League”

Diego Simeone/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 octombrie 2022

Diego Simeone a fost demoralizat după ce Atletico Madrid a fost eliminată dramatic din Champions League.

Atletico a făcut 2-2 cu Bayer Leverkusen și a fost eliminată matematic din Ligă. Porto, echipa de pe locul doi, are 4 puncte peste spanioli, cu o etapă înainte de final.

Atletico putea salva însă meciul cu Leverkusen la ultima fază. Carrasco a ratat un penalty, mingea fiind respinsă de portar în față. Saul a fost pe fază și a trimis cu capul, dar mingea a lovit bara. Balonul a revenit în careu, Reinildo a șutat periculos, dar fundașii lui Bayer Leverkusen au respins.

Dacă Atletico ar fi dat gol la ultima fază, elevii lui Simeone ar fi jucat cu Porto pentru calificarea în optimi, în ultima etapă de grupe.

Diego Simeone: „Va fi greu să ajungem și în Europa League”

„Nu căutăm scuze, trebuia doar să marcăm. În acest meci am jucat la un nivel extrem de ridicat, mai ales în repriza a doua. Am ratat multe ocazii. Mă enervează faptul că nu am reușit să jucăm meciul decisiv la Porto, în ultima etapă.

E clar că e o lovitură dură, nu ne așteptam la asta, nu ne doream și nu era în planul nostru. Nu ne așteptam, dar asta este realitatea.

Va fi dificil să terminăm pe locul 3, pentru că trebuie să câștigăm, Porto va dori să câștige pentru a fi pe primul loc, iar Brugge va pierde cel mai probabil în Germania. Trebuie să câștigăm”, a declarat Diego Simeone, potrivit AS.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.