Conference League

Dan Petrescu, scuze publice după incidentul de miercuri seara: „Regret sincer, mi-am ieșit din fire pentru că eram tensionat”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 October 2022

„Regret sincer. Îmi pare rău că mi-am ieșit din fire”, a spus Petrescu în această dimineață, într-un scurt dialog telefonic cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei. 

  • Dan Petrescu (54 de ani) a avut un derapaj la adresa reporterului GSP prezent la conferința de presă care a prefațat meciul Sivasspor - CFR Cluj, din grupa G de Conference League. Meciul se joacă în această seară, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena.
  • Marius Mărgărit, reporterul special al Gazetei Sporturilor, se află în Turcia, de unde transmite cele mai importante informații despre Sivasspor - CFR Cluj.

Antrenorul CFR-ului a continuat: „Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului. Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta”.

Dan Petrescu, reacție suburbană înainte de Sivasspor - CFR Cluj

Marius Mărgărit, reporterul GSP prezent la Sivasspor, l-a întrebat pe Dan Petrescu: „Viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”. Antrenorul campioanei s-a enervat și a răspuns într-un mod grosolan.

Inițial, Dan Petrescu a replicat pe un ton răstit, dar cu un limbaj decent: „Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care... Nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”. 

Apoi, în timp ce declarațiile erau traduse în limba turcă, pe imaginile difuzate de sport.ro se aude cum Petrescu folosește un limbaj suburban: „Păi, așa face mereu ăsta, mă, dă-l în morții mă-sii! Nu-l mai primesc pe ăsta la conferință!”.

Citește și alte articole despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.