Liga 1

Marius Croitoru anunță o revoluție în lotul lui FC Argeș: „Va exista o restructurare”

Marius Croitoru și Cristian Gentea/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 octombrie 2022

Marius Croitoru a fost prezentat oficial ca nou antrenor de la FC Argeș, în cadrul unei conferințe de presă alături de Cristian Gentea, primarul orașului Pitești.

Croitoru, care s-a despărțit de FCU Craiova pe 10 octombrie, a anunțat că va face schimbări serioase la nivelul lotului. 

VIDEO. Marius Croitoru, prezentat oficial la FC Argeș

>

„E clar că obiectivul principal este acela de a repeta performanțele pe care le-a făcut Andrei, nu este ușor pentru o echipă care are doar un an în Liga 1 să meargă în play-off. Nu va fi ușor să repetăm performanțele, dar de asta sunt aici. Încerc să schimb puțin fața jocului, am un stil de joc. Fiecare antrenor vede puțin diferit jucătorii, pozițiile lor.

Este normal ca în iarnă să existe o restructurare a lotului. În momentul de față, suntem nevoiți să mergem până în iarnă cu acest lot de jucători. Evaluarea o voi face în atunci și e clar că vor apărea schimbări”, a declarat Marius Croitoru la prezentare.

Marius Croitoru: „Antrenorii sunt susținuți doar de rezultate”

Marius Croitoru susține că obiectul rămâne calificare îl play-off. Momentan, FC Argeș este pe locul 11 în SuperLiga, cu 17 puncte, cu 3 mai puține decât FCSB, echipa de pe poziția a 6-a.

„Play-off-ul este o performanță, având în vedere condițiile. În cazul în care nu vom reuși calificarea în play-off, o vom lua de la capăt, în încercarea de a forma un lot. Antrenorii sunt susținuți doar de rezultate. Eu am nevoie de timp pentru a crea relații de joc”, a mai declarat Marius Croitoru.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.