Liga 1

Inițiativă inedită la Universitatea Craiova » Fanii decid cum va arăta noul echipament

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2022

Conducerea Universității Craiova a decis să-i implice pe fani în alegerea echipamentului pentru viitorul sezon.

Clubul lui Mihai Rotaru a postat joi pe contul de Facebook un mesaj prin care îi anunța pe fani că ei vor decide modelul noilor tricouri.

FOTO. Fanii Universității Craiova vor alege noul echipament

Suporterii au de ales între 6 modele, iar votul se va încheia vineri, la ora 16:00.

Votează tricoul oficial de joc al Științei pentru sezonul următor! 

 În premieră, suporterii Universității Craiova au la dispoziție 6 modele de tricouri pe care le pot vota chiar aici, în cadrul postării de pe pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

Modelul de tricou pe care îl vor îmbrăca alb-albaștrii în sezonul competițional 2023-2024 va fi cel care va obține cele mai multe like-uri/aprecieri la fotografie până mâine după-amiază, la ora 16.00

- comunicat CSU Craiova

Mirel Rădoi: „Nu văd o colaborare directă cu Rotaru”

Recent, Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, a vorbit despre plecarea lui Marian Copilu din cadrul clubului. Rădoi simte nevoia unui înlocuitor pentru președintele executiv care a demisionat la începutul săptămânii. „N-am avut nicio ceartă cu Copilu, nicio discuție în contradictoriu, așa cum s-a scris.

E clar că e o pierdere plecarea lui. Va trebui să vină cineva în loc, să fie aproape de echipă, Marcel Popescu, Sorin Cârțu sau altcineva din afară.  E lung drumul între antrenor și patron. Nu văd o colaborare directă. Nu cred că patronul are timp de toate problemele noastre. E o pierdere pentru toți plecarea lui Marian, avem nevoie de un om care să-l înlocuiască”, a declarat Rădoi.

VIDEO. Mirel Rădoi: „Îmi doresc ca FCSB și CFR să câștige duelurile din Conference League”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.