Conference League

Gigi Becali s-a enervat după Anderlecht - FCSB: „Nu mai e fotbalist!” + Cine e jucătorul pe care îl regretă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2022

După Anderlecht - FCSB 2-2, Gigi Becali s-a declarat extrem de nemulțumit de jocul echipei sale și l-a luat la țintă pe Florinel Coman, deși căpitanul „roș-albaștrilor” a bifat doar 26 de minute în Belgia.

Patronul FCSB i-a criticat Florinel Coman și Joyskim Dawa, care a greșit la ambele goluri ale belgienilor, și a început să regrete decizia de la începutul acestui sezon, când l-a vândut pe Florin Tănase la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, pentru 3 milioane de euro.

Gigi Becali s-a enervat după Anderlecht - FCSB 2-2

„Pe mine mă interesează viitorul, nu șanse sau neșanse. Viitorul, după jocul ăsta, nu există. Nu e... Anderlecht e slabă rău, dacă nu o bați... Ce dacă are nume? Nu jucăm nimic! Nu pasăm. Nu avem viitor. Nu știu ce se întâmplă, ce nu se întâmplă. 

Nu avem posesia, nu e mingea la noi. Nu facem 5-6 pase dintr-o dată. Nu știu ce să facem. Stai să vedem. Poate Florin Tănase era cheia. Suntem o echipă lungă. Dăm «bufa» în față, iar ei recuperează mingea și dau gol.

E vorba că nu joacă echipa. Coman nu mai există, parcă nu mai e fotbalist. Îi ziceam lui MM înainte de meci «Băi, se întâmplă ceva. Coman nu mai e fotbalist! Nu mai e deloc». La ultima fază din meci era relaxat. Intră, bă, în careu! Dacă nu ai curaj, dă pasă, centrează. Pierde toate duelurile, nu rămâne cu mingea la el. 

Ăsta nu mai e fotbalist. În stânga ziceam că am Tavi Popescu și Coman, dar acum nu mai avem nimic. Nu mai știi ce să joci”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

6 goluria marcat Florinel Coman pentru FCSB în ultimele 3 sezoane

Gata, acum m-am convins și cu de Dawa! Mi-a plăcut de el în primele meciuri, dar acum, când are statut de titular, nu se mai concentrează. Nu se mai concentrează la maximum.

- Gigi Becali

83 de goluria marcat Tănase în 229 de meciuri pentru FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.