Conference League

Becali a anunțat ce se întâmplă cu Dică, după eliminarea din Europa

+12 Foto
Nicolae Dică, în dreapta, în Anderlecht - FCSB 2-2 // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 octombrie 2022

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat că antrenorul Nicolae Dică (42) nu va fi demis, deși a ratat calificarea în primăvara Conference League după 2-2 cu Anderlecht

Cu doar un punct obținut în Belgia, 2-2 cu Anderlecht, FCSB nu mai are nicio șansă de a prinde locul 2 în grupa B din Conference League, și, implicit, calificarea în primăvara europeană.

Chiar și așa, Gigi Becali susține că nu va lua nicio măsură radicală în cazul antrenorului Nicolae Dică. Totuși, i-a sugerat acestuia să recurgă la alt fel de antrenamente, concentrate mai degrabă pe posesie. 

Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Nicolae Dică după Anderlecht - FCSB 2-2 

„Nu se pune problema de Dică acum. Dacă el a vrut să plece și nu l-am lăsat, ca să redreseze echipa... Avem 4 victorii la rând în Liga 1, înseamnă că au valoare jucătorii. Poate că o redresează, poate face alte antrenamente, de posesie, să văd posesie la echipa asta. 

Când a început meciul, după primele 10 minute am zis că îi batem! Nu am văzut nimic special la ei, nici viteză, nici vreun jucător de excepție 1 contra 1, nimic!”, a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Nu jucăm nimic! Nu pasăm. Nu avem viitor. Nu știu ce se întâmplă, ce nu se întâmplă. Nu avem posesia, nu e mingea la noi. Nu facem 5-6 pase dintr-o dată. Nu știu ce să facem.

- Gigi Becali, după Anderlecht - FCSB 2-2

Nicolae Dică a vrut să demisioneze după 2-1 cu UTA în campionat, dar a fost întors din drum de Gigi Becali, care nu i-a acceptat plecarea. FCSB are 4 victorii consecutive în campionat, cu FC Argeș, Petrolul, UTA și Sepsi OSK.

VIDEO » Bucuria fanilor lui FCSB după golul lui Compagno cu Anderlecht

>

Mai multe despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.