Conference League

Șumudică a desființat un titular de la CFR Cluj: „Lui Petrescu îi place, dar eu nu l-aș fi cumpărat niciodată! Ce să faci cu el?!”

Roger // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 October 2022

Marius Șumudică, fost antrenor la CFR Cluj, l-a criticat pe Roger, titularizat de Dan Petrescu în detrimentul lui Claudiu Petrila în meciul cu Sivasspor.

Actual antrenor la Al Raed (Arabia Saudită), Șumudică spune că nu este de acord cu titularizarea lui Roger și spune că el nu ar fi dat bani pentru aducerea mijlocașului ofensiv de 26 de ani, când acesta era în ultimele 6 luni de contract cu UTA.

Marius Șumudică: „Eu nu l-aș fi adus pe Roger la CFR Cluj”

„Roger e un jucător liniar. Nu scoate om din joc. Eu nu-l aduceam la CFR Cluj. Când era în ultimele 6 luni de contract, nu dădeam banii pe acest jucător. Acolo îl aveam pe Petrila și puteam forța cu Gîdea. 

Eu jucam cu Petrila pe acea parte. Se spune că sunt oferte de 2, 3 sau 4 milioane pe Petrila. Dar unde să-l vadă lumea? Unde are expunere? Mie nu îmi place Roger.

În filosofia mea, nu am nevoie de un jucător precum Roger. Nu iese cu nimic în evidență. E exact ce-i place lui Petrescu. Un muncitor, o furnicuță, face faza defensivă, face banda. Dar nu vine cu nimic și marchează foarte rar. Nu îl compari cu Petrila”, a spus Marius Șumudică la emisiunea „DigiSport Special”,

Brazilianul, cumpărat de CFR Cluj pentru 200.000 de euro în februarie 2022, a bifat 22 de partide în acest sezon, reușind 4 goluri.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.