Conference League

Căpitanul lui CFR Cluj, după 0-3 cu Sivasspor: „Doar noi am reprezentat România în Europa în ultimii ani!”

Mario Camora, CFR Cluj // foto: captură Pro Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2022

Mario Camora (35 de ani), căpitanul lui CFR Cluj, a analizat înfrângerea cu Sivasspor din grupele Conference League, scor 0-3. 

Camora a opinat că jucătorii CFR-ului n-au avut personalitate și curaj. Totodată, a vorbit despre arbitrajul brigăzii conduse de Rohit Saggi. Mario a reclamat golul 1 înscris de gazde, acuzând că Yatabare ar fi fost în ofsaid. 

Concluziile lui Mario Camora după Sivasspor - CFR Cluj: „Au înscris din ofsaid, dar ce să facem?”

„S-a văzut că a fost ofsaid, dar dacă nu avem VAR ce să facem? Să ne plângem tot timpul? Și la noi acasă a fost la fel. Degeaba ne plângem noi de VAR. Am avut ocazii, dar trebuia mai multă personalitate. Nu ne putem gândi la asta, că numai VAR-ul e de vină.

Dacă primești un gol cum am primit noi, la prima bară, minge pe jos... e greu să revii la acest nivel după un așa gol. Avem adversari cu calitate, dacă te deschizi și încerci să înscrii, te prind pe contraatac. Trebuia să fim concentrați de la primul minut la ultimul.

Mai avem un meci. Trebuie să ne unim, să fim mai concentrați, să avem mai multă încredere și personalitate. Eu spun că asta ne-a lipsit în repriza a doua”, a punctat Camora la Pro Arena. 

Mario Camora: „În ultimii ani, doar CFR Cluj a reprezentat România în Europa”

După ce i s-a transmis rezultatul înregistrat de FCSB cu Anderlecht, 2-2, și faptul că doar ei au rămas în cursa pentru primăvara europeană dintre echipele românești, Camora a înțepat rivalii din campionat.

„2-2? Bravo lor. Dar în ultimii ani suntem doar noi în Europa, nu doar acum. Numai noi am jucat în cupele europene! Vrem să ne calificăm mai departe și trebuie neapărat să facem un meci mai bun, să fim mai concentrați”. 

Cu o victorie în ultima etapă din grupe, cu Ballkani, CFR ar merge în primăvara europeană, de pe locul 2 în grupă. 

Nu trebuie să ne gândim la ce va face Slavia, trebuie să câștigăm noi. Din păcate, a fost un rezultat exagerat. Golaverajul poate ne-ar fi ajutat la final. Urmează un meci foarte, foarte greu duminică (n.r. - cu Rapid, în campionat), pe care vrem să-l câștigăm.

- Mario Camora, CFR Cluj

Mai multe știri din Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.