Conference League

Ballkani, prin ochii lui Dan Petrescu: „O echipă foarte bună, a dat 6 goluri în deplasare”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 October 2022

Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a vorbit la conferința de presă, după meciul cu Sivasspor, 0-3. El a analizat următorul adversar din Conference League, Ballkani.

  • CFR CLuj- Ballkani are loc joi, de la ora 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

CFR Cluj are nevoie de o victorie cu echipa din Kosovo, joi, pentru a fi sigură de calificare în primăvara Conference League. Dan Petrescu o consideră pe Ballkani o echipă puternică, care a marcat „6 goluri în meciurile din deplasare, cu Slavia și Sivasspor”.

Ballkani a câștigat cu Sivasspor, în deplasare, scor 4-3, și a pierdut la Praga, 2-3 cu Slavia.

Dan Petrescu, înainte de meciul decisiv cu Ballkani: „E o echipă foarte bună, surpriza grupei”

„Singura noastră șansă e să câștigăm, dar Ballkani e o echipă care a dat 6 goluri în deplasare, cu Sivasspor și Slavia. E clar că va fi un meci foarte greu. Nu suntem o echipă perfectă să câștigăm meci de meci, se întâmplă să mai și pierdem. 

Datoria mea e să ridic moralul cât mai repede. Avem un meci important, cu Rapid (duminică, ora 21:00), și nu știu cum să fac. Trebuie să am jucătorii fresh joi. Trebuie să găsesc o balanță, să fac jucătorii să fie bine joi. 

În campionat mai avem timp să ne redresăm. Joi, avem șansa să ne ducem în primăvara europeană. Ar fi un succes din punct de vedere material și fotbalistic. Ballkani e surpriza acestei grupe”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Sivasspor - CFR Cluj 3-0 / Analiza duelului în studioul GSP Live, cu Ovidiu Herea și Cristi Bud

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.