Conference League

Gnohere, copleșit de aprecierea fanilor lui FCSB: „Ați trezit ceva în mine”

Harlem Gnohere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2022

Harlem Gnohere (34 de ani), fostul atacant de la FCSB, a fost prezent la meciul roș-albaștrilor cu Anderlecht, scor 2-2. El a avut un mesaj pentru fanii români prezenți la meci, care l-au aclamat înainte de startul partidei.

Suporterii prezenți pe stadionul „Lotto Park” și-au arătat aprecierea față de fostul vârf al roș-albaștrilor. Aceștia l-au aplaudat pe francez și au strigat „Bizonul, Bizonul”, în timp ce fostul vârf de la FCSB îi aplauda.

>

Gnohere, mesaj pentru fanii lui FCSB

„Ați trezit ceva în mine. Asemenea sentimente puternice nu am mai avut de la moartea tatălui meu. Dragostea pe care mi-ați arătat-o este indescriptibilă. Am avut lacrimi în ochi în timp ce strigați «Bizonul». Familie roș-albastră, îți mulțumesc și ne vedem în curând”, a scris Gnohere pe Instagram.

Gnohere a distribuit și videoclipul de pe GSP.ro, în care fanii români scandau alături de el.

Gnohere a renunțat la cariera de jucător

Într-un dialog cu reporterul GSP trimis la partida Anderlecht - FCSB, Gnohere a spus că a lăsat în urmă cariera de jucător și urmează cursurile pentru a deveni antrenor: „Am grijă de copiii mei, ei joacă fotbal, îi văd jucând, îi duc înapoi la școală după antrenamente, iar eu mă pregătesc să-mi iau diploma de antrenor”.

Adus de la Dinamo în ianuarie 2017, Gnohere are 115 meciuri pentru FCSB, în care a marcat 51 de goluri, A plecat la Mouscron în iulie 2020.

Citește și alte alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.