Liga 1

FCSB, înapoi pe Ghencea? Lui Gigi Becali i s-a promis ajutor politic: „Marcel Ciolacu mi-a zis că va rezolva problema Stelei”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 octombrie 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, susține că a discutat cu Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, despre situația stadionului Ghencea.

Politicianul i-ar fi promis lui Becali că FCSB va juca în Ghencea.  Mihai Tudose, din PSD, are șanse să devină Ministrul Aparării Naționale, în locul lui Vasile Dîncu, cel care a demisionat luni. În mandatul lui Dîncu, FCSB a avut interzis în Ghencea, dar Tudose a spus recent că Steaua adevărată este FCSB”.

Gigi Becali: „Marcel Ciolacu mi-a promis că vom juca în Ghencea”

„Eu am fost la Patriarhie, a fost și președintele PSD-ului. L-am salutat și a zis: «Domnule Becali, avem obligația să rezolvăm problema Stelei. Vă promit și mă țin de cuvânt, iar FCSB va juca în Ghencea». Eu am încredere în Ciolacu, nu se compară cu ceilalți care au fost înainte. 

E un om cuminte. Aici vorbim de Ciolacu, un om care nu e ahtiat după putere. A zis: «Domne' mă țin de cuvânt». Probabil va fi Tudose ministru la Armată. Ușor, ușor vom câștiga și în instanță, vin și miniștri buni. 

Dacă jucăm în Ghencea, o să merg o dată, de două ori pe stadion. Așa ca remember, amintiri, să îmi amintesc de lucrurile frumoase făcute acolo. «Avem obligația și vom rezolva. Domnule Becali, promit și mă țin de cuvânt». Așa mi-a zis Ciolacu. Nu promite dacă nu face, e un om cuminte”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.