Liga 1

Gigi Becali le exclude pe Farul și pe Rapid: „Ne luptăm cu CFR la titlu. Face ce face și câștigă, are și prieteni puternici”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 28 October 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga 1 în acest sezon. El e sigur că echipa sa va da duelul final cu CFR Cluj.

Becali le exclude pe primele două echipe din clasament în acest moment, Farul și Rapid, despre care susține totuși că „sunt foarte puternice”. El a lăudat-o și pe Universitatea Craiova, dar nici pe olteni nu îi consideră pretendenți la titlu.

Gigi Becali, patron FCSB: „Noi ne batem la titlu cu CFR”

„Acum că sunt pe loc de play-off, nu îmi mai e frică. Vreau să termin anul pe locurile 2-3, pe Rapid și CFR le putem detrona, pe Farul nu. Acum facem calcule de titlu. Farul nu cred că are forță, nu știu, nu mă pricep. 

CFR e cea mai puternică echipă. Face ce face și câștigă. Are și prieteni puternici. Ce, arbitrul nu contează? Când ai prieteni, nu mai contează nici VAR-ul. Dacă el nu vrea să se uite la VAR. Uită-te, bă, la VAR!

De Rapid nu vreau să vorbesc, nici de Farul. Noi ne vom bate la titlu cu CFR, spre final. În rest, nu vorbesc. Farul e extraordinară, Rapid e foarte bună, Craiova la fel, dar noi ne batem cu CFR. Cel puțin, eu așa îmi doresc”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Clasamentul din SuperLiga

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.